Topptur til Tjuvåskampen fra Hutjern med skinne (18.10.2015)


Map
Ascents Tjuvåskampen (812m) 18.10.2015

Første topptur på 6 uker. Riktignok ikke så lang tur eller så mange høydemetre, men er ganske fornøyd etter å ha vært i ro i 6 uker slik at bruddet skulle få tid og ro til å gro.
I uka som gikk, var jeg endelig på MR og fikk påvist at sideleddbåndet også hadde røket, og da skulle jeg begynne med skinne.
Med denne skinna følte jeg meg litt mer trygg på at kneet skulle holde seg mer stabilt og jeg har forsøkt noen turer igjen.
Jeg har vært på Tjuvåskampen flere ganger før og hvis jeg tok med svigermor, visste jeg at farten ville bli helt passe :)
Vi startet rett sør for det ene Hutjernet og gikk bratt oppover Totenåsstien i skogen. Det heter Langseterlia i flg kartet. Totenåsstien er veldig godt merket med lyseblå merking og det er helt umulig å gå feil. Min telefon og Strava viste 1.7 km opp til Tjuvåskampen. Det var en nydelig høstdag i skogen og masse familier var ute og gikk. Og gjett om jeg syns det var godt å komme ut i naturen igjen? Det var så utrolig deilig å kjenne vær og vind på kroppen og se den vakre naturen igjen. Det gjorde underverker for sjel og sinn.
På toppen her er det sikteskive og man har utsikt utover Jotunheimen og Rondane. I tillegg stod det et lite skap med bibliotekbøker der og en gjestebok til å skrive autografen i.
Tilbake fortsatte vi bare på Totenåsstien mot Langsetra. Da vi kom til Langsetra, gikk vi bare veien tilbake til der vi hadde parkert. Tilsammen viste Strava 5 km.

User comments

  • -
    avatar

    Jeg gjetter....

    Written by Firing 22.10.2015 21:09

    .....at du syntes det var himmelsk godt å komme ut i naturen igjen! Beste sjelebalsam som finnes :-) Og ikke så værst for kroppen heller....

    • -
      avatar

      Sv: Jeg gjetter....

      Written by Ingunnor 22.10.2015 23:19

      Det var helt fantastisk! Kroppen har veldig godt av det og for sjelefreden betyr det ALT :)

      Nå gleder jeg meg til å planlegge en hel haug med fjellturer for neste år :)))

  • -
    avatar

    De høye tinde..

    Written by Atomsilda 20.10.2015 20:33

    Bra du nå er igang igjen :) Håper du og Terje kan bli med på noen toppturer til neste år. Om ikke Terje vil,- så sleng deg med på Gjøvik Turlag sine turer. Fortsatt god bedring!

    • -
      avatar

      Sv: De høye tinde..

      Written by Ingunnor 21.10.2015 07:54

      Takk, ja, er så vidt litt i gang igjen, takk. Godt det :)

      Vi er med på toppturer neste år. Terje vil helt sikkert være med! Har meldt min interesse i turlaget også, så turer blir det uansett :)

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.