Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Besshøe

Date:
28.06.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
21.5km

Line og Tind koste seg i camp på Valdresflya. Vi andre benyttet det fine været til å ta Besshøe, en topp jeg lenge har irritert meg over å ikke ha vært på. Vakkert men kjedelig fjell, som står så fint og majestetisk alene uten andre rygger eller topper koblet på. Nydelig utsikt i fra denne runde og feite svulsten... Lang innmarsj, men Ila dro godt hele veien så det gikk greit. Dette var første fjellturen til Ila, så jeg var spent på hvordan hun fungerte i fjellet. Overraskende bra hund! Helidig vis fant vi mange snøfelt vi kunne springe på ned igjen..

Map    

Brurskardknappen

Date:
27.06.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
4.2km

På tur med to hunder to barn og en kone! Deilig vær og deilig med hytte på hjul! Jeg og Leah Emilie tok en kveldstur opp på denne litte toppen. Oppvarming til Besshøe dagen etter :)

Map    

Skarvemellen med Tind

Date:
11.06.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
4.7km

Sprudlende og sprek turkamerat! Ikke et vondt ord, bare kos. Mange distraksjoner på veien opp, brukte good tid :)

Map    

Bitihorn med den nye turvogna som base.

Date:
05.06.2017

Værvindu som måtte utnyttes! Den nye turvogna måtte selvfølgelig brukes! Utrolig digg med hyttte på hjul. Kaffekoppen nytes i sofaen med ny utsikt hver gang vi stopper. Denne gangen var vi ikke langt hjemmefra, men hva gjør vel det når omgivelsene er såpass fine. Gikk på Bitihorn i fra Båtskaret, fulgte stien de fleste plassene, men tok noen avstikkere. Lette etter "hula", men fant tydeligvis enda en rute opp.. Tind August var i mye forskjellig humør, resten av gjengen måtte føle på tålmodigheten noen ganger :)

Map