Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

VFHS Topptur på Galden og VesleGalden, bonus m skredlære

Date:
29.03.2017

Et utmerket toppturfjell for korte turer. Flere alternative opp og nedturer. Vi var heldige å fikk se bruddkanten og restene av et skred som ikke hadde gått for mange dagene siden. Bruddkant opp mot 3 meter på det høyeste. Meget bra læring. Flere artige ruter å kjøre ned, her kan det lekes mye.. :)

Map    

Sveletur med Tind på Vardakamben

Date:
28.03.2017

Hentet Tind August tidlig i barnehagen for å gå på Vardakamben! Det var en ivrig liten gutt som virkelig var klar for å være med pappa ALENE på tur. Han hadde fått lapper/sveler av bestemor for å ta med på turen. Skravlet hele veien og nesten sprang opp på utsiktspungtet. Etter litt god mat og 2 runder med gjemsel jogget vi ned. Noe is i starten, men resten av turen var bar og fin.

Map     2 comments

Randotur med Leah på Gråkampen. (1. forsøk med app reg)

Date:
26.03.2017
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
46.7km

Varmt og deilig! Vi fulgte sporene til to damer i starten, men tok de ganske raskt igjen øverst oppe i skogen, så de aldri siden... Litt vind i høyden. Snøen var bunnråtten, men ble bedre lengre opp. Kommer nok til å prøve en litt mer direkte variant opp neste gang, tror det byr på bedre kjøring.

Map     2 comments

VFHS Topptur på Skørsnøse

Date:
19.03.2017

Hærlig snøfull og leken tur med jobben! Skogen var full av pudder, lenger opp var det fine skavler å hoppe på!

Map    

Puddertur til Skørsnøse med Line og Åsmund

Date:
18.03.2017

Praktfull tur med alt man kan be om. Skørsnøse viste seg nok en gang i fra sin beste side. Rasfarlig i fjellet om dagen, resulterte til safe rute ned. Masse snø!

Map    

Skogshorn med Line og Leah

Date:
12.03.2017

Fin tur med ok snø! Litt lurint med stein rett under det øverste snølaget. Fin steinfri nedkjøring hvis man tok det bratteste partiet ned (ski høyre)

Map