Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Bursdagstur på Hugakøllen

Date:
30.10.2016

Nok en fin liten tur, med islagt pytt på toppen som førte til mye morro!

Map    

Snøtåketur til Bjørnehalli med Tind August

Date:
25.10.2016

Hadde håpet solen skulle titte frem i dag, meldingen så grei ut og vi skulle opp i høyden....... Dessverre ble det meget begrenset sikt. Flaks jeg hadde så fint turfølge! Nova koste seg max i nysnøen, og Tind var i sprudlende humør. Etter hvert måtte far motivere litt ekstra, for toppvarden kom jo aldri!! Det var også litt unødvendig og gå om Ryggetrøfjellet, men skitt, vi mestret det fint! Imponerende gått av Tind, for føret var tungt, med nysnø og knehøyt kratt! Etter 4,5 timer var turen unnagjort, og glade gutteøyne ble skjult av tunge øyelokk, det tok ca 4,5 min etter at bilen var i bevegelse.... :) Tungt men digg med snø!

Map     1 comment

VFHS Tåkelur Bitihorn

Date:
15.10.2016

Siden jeg måtte jobbe helg på VFHS kunne jeg like så godt arrangere en fjelltur for de som ville. Det ble Bitihorn med ca 25 stk. Var spent på om toppen lå over tåka, for det så veldig mørkt ut på beitostølen og et godt stykke oppover. Etter å ha gått de første 200hm var vi over tåka, det ble varmt og jakka kunne kjapt erstattes av tynn genser. For å krydre turen litt ekstra gikk vi ruta opp som går igjennom "hula/grotta". Lenge siden noen har gått der, det var ikke mye til sti der lenger....

Map    

VFHS Uranostinden i 100% perfekt vær..

Date:
12.10.2016

Uranostinden og resten av heimen viste seg i fra sin beste side denne dagen! For å korte ned turen litt valgte jeg å gå inn på breen under sørtoppen, fungerte utmerket slik som breen er nå..

Map    

VFHS Breikvamsnosi oppvarmingstur før Uranostinden

Date:
11.10.2016

Opp i fra tåka og inn i den solfylte fjellheimen!

Map    

Paraglider og familietur på Torghatten

Date:
08.10.2016

Suuuupert vær! Tind sprang omtrent opp på toppen! Store og små nøyt småklyvingen opp! En heldig far og onkel fikk fly ned igjen. Litt lite vind for oppdrift, men fikk noen tur retur`s foran toppen og over hullet. Finere natur for paragliding og fjellvandring skal du lete lenge etter! Nordland ass!!

Map    

Paraglidertur på Trælneshatten!!

Date:
07.10.2016

FAntastisk fint vær og litt vind i riktig retning. Dette måtte bare gjøres med paraglider! Passe tungt opp med 18kg på ryggen, men tanken på hva som ventet på vei ned gjorde opp for litt ekstra svette på ryggen! Akkurat nok vind til å fly foran toppvarden i 30minutter. På vei ned fløy jeg sammen med en ørn. Ble ca 40 min i lufta totalt. For en naturopplevelse!!

Map    

Liåsen med Tind August, Leah, Bjørn Leon og Line

Date:
06.10.2016

Vann inn = Vann ut

Map    

Trimtur på Lisldalsfjellet med Leah Emilie.

Date:
05.10.2016

Raskt opp og raskt ned..

Map    

Vikerfjellet "jogg"

Date:
04.10.2016

Foten fungerer bedre og bedre. Etter en turen opp i Torghattgrotta "jogget" jeg opp på Vikerfjellet. Tok først feil fjell, så det ble litt lenger enn planlagt :) Her er bildet av toppen som vi gikk opp på først, viste seg å være på feil side av "veien"

Map