Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Løkjeshøvda, en liten skogstur med sopp og treklosser

Date:
28.08.2016

Vi fikk tid til en fin liten skogstur på Løkjeshøvda. Tind var oppslukt av alle de ekle og fine soppene over alt. Oppe på "toppen" var stien videre merket med mystiske treklosser som hang i trærne:)

Map    

Makalausfjellet del2

Date:
14.08.2016

Varmt og fint, lite folk og glad gutt med på tur! Tind ville veldig gjerne bære sekken på turen, noe som han mestret utmerket! Som ekstra motivasjon var det rosiner og kakao på toppen.. Store deler av turen var det fokus på alle stiene som forgrenet seg utover landskapet. Det var gøy å fordele oss på hver vår sti for så å møtes igjen lenger fremme. Tind gikk en sti, Nova en og jeg den tredje :)

Map    

Knutshøe med Leah og Anette

Date:
11.08.2016

Leah og Anette storkoste seg på tur, og skravlet uavbrutt hele veien! Det ble masse tid til lek og morro, samt matpauser med sjokolade og andre godsaka! Upåklagelig fint og varmt vær, selv om Line frøs hele dagen av en eller annen grunn.... Nova klatret "frivillig" og energisk opp alle klyveplassene, men måtte ha en dytt to ganger.

Map    

Testefotfottur til Stetinden med Leah Emilie

Date:
01.08.2016

Første fottur uten ski, på to år! Foten fungerte helt greit. Leah var som vanlig fantastisk å ha med på tur, god stemning og skravling hele veien. Aldri klaging på henne, og som vanlig naturlig motivert for ny naturopplevelser (tusen takk for at du blir med på tur Leah, det betyr mye for en "skadet" mann:) Vi overnattet i bilen i fra søndag til mandag, da mandagen så best ut i følge yr. Vi fikk begrenset utsikt på toppen, noen solgløtt og litt snø i lufta, stort sett oppholdsvær og lite vind.

Map     1 comment