Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Storfjellet og Tyven

Date:
26.07.2005

På grunn av jobbmulighet på Melkøya var jeg i Hammerfest i ei uke, og da måtte jeg selvfølgelig prøve meg på en fjelltur eller to:) Mens alle andre var på jobb på formiddagen gikk jeg forbi flyplassen og fulgte en grusvei oppover fjellsida mot Storfjellet. Da jeg kom opp på ryggen gikk jeg av veien og fulgte ryggen oppover. Fint vær og grei temperatur, nydelig utsikt til Melkøya og Hammerfest. Senere på kvelden kjørte jeg og Tor til Storvatnet og gikk derfra opp til Tjuven. Tok raskeste ruta opp, mens vi gikk veien ned igjen. Været var da blitt enda bedre, med sol fra blå himmel:) Da vi gikk ned igjen kom havskodda inn, så siste biten gikk vi i skodde.

Map    

Sjurvarden

Date:
18.07.2005

Jeg reiste selvfølgelig til Molde i anledning jazzen i år også, og omtrent det første Ane sa til meg da jeg kom var: Vi skal på fjelltur! Etter nøye vurdering ble det bestemt at vi skulle kjøre ut til Farstad og prøve oss på Stemshesten. Thomas og Lene ble også med. Turen starta bratt opp lia, men etter vi kom opp på ryggen ble det reine koseturen. Da vi etterhvert stod på toppen hadde vi super utsikt til Hustadvika, Atlanterhavsveien og Farstad, og det var merkelig nok helt vindstille på toppen. Vi fikk øye på Farstadsanda langt der nede og fant ut at vi måtte ned dit å avslutte turen med et bad. På vei ned gikk vi innom ei steinhytte midt opp fjellet.

Map    

Romsdalshornet

Date:
15.07.2005

Endelig skulle vi få klatra litt! I anledning fjellfestivalen på Åndalsnes hadde vi meldt oss på fellestur til Romsdalshorn opp Hall's renne. Kjørte fra Tingvoll med godt mot, skodda ble etterhvert tykkere og tykkere og da hele gjengen var samlet i Venjedalen var det rett og slett bare grøten... Den letta litt mens vi gikk opp lia til der vi begynte å sikre, og på turen opp var det rett som det var at det lysna og den lettet litt på sløret, så litt utsikt fikk vi da med oss! Vi var seks stk som hadde med oss to guider, og vi delte oss inn i to taulag. Sigmund var guide for oss, og i tillegg hadde vi med Finn på gruppa vår. Klyvinga/klatringa gikk greit hele veien, jeg storkoste meg, og plutselig var vi oppe i Hall's renne med den værste passasjen. Denne gikk greit å så var vi >>>

Map    

Todalsfjellet

Date:
12.07.2005
Map    

Dalemsfjellet

Date:
08.07.2005
Map    

Steingeita

Date:
03.07.2005
Map    

Vaagfjellet

Date:
02.07.2005
Map