Archive - Date

Archive - Geography

Collected lists

Facebook

Frøytlandsveten - Nonskarknuten

Date:
28.11.2015
Characteristic:
Hike
Duration:
6:00h

En rolig helg i Kvinesdal hos foreldrene mine,bød på en flott tur i kjente trakter i Kvinesdals heiene,men innslag av de 4 årstider gjennom hele turen. Startet med Frøytlandsveten ( varden ) på Feda,og gikk heia på langs til Nonskarknuten,videre ned mot Husefjell og endte opp på Gullestad i Liknes. Fulgte den blå/rød-merket løypen fra Frøytland opp til varden,deretter på måfå,på vei og på sti over Hellestølheia til Kleiven. Fra Kleiven fulgte jeg den rødmerkede løypa til Nonskarsknuten,og deretter den rødmerkede løypa ned til Gullestad ( svipptur innom Husefjell )

Map    

Rundtur i Drammens marka

Date:
22.11.2015
Characteristic:
Hike

Fin rundtur i Drammens marka,hvor jeg begynte og avslutte med Knabben,som har en fantastisk panoramautsikt over store deler av Drammen og Nedre Eiker. Parkerte litt nedenfor Solbergbråtan,og gikk opp til Knabben ( innom lille Knabben ) Deretter gikk jeg direkte mot og opp Hoggsfjell,videre inn til Hoggskollen og Smedsetra,over Lokkeråsen/Solbervarden,innom Solbergfjellet og tilbake til Knabben.

Map    

Litlefjellet

Date:
15.11.2015
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
2:30h

Liten søndagstur til Litlefjellet,bandet mellom Romsdalshorn og Blånebba.

Map    

Hesten og Nesaksla

Date:
14.11.2015
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
9:00h

Planen var egentlig å gå hele Heste-ryggen,men måtte dessverre snu på Hesten,da det blåste kraftig opp og begynte å snø på Hesten NV. Valgte derfor å gå ned igjen og kjøre til Åndalsnes og gå Nesaksla før mørket steg frem.

Map    

Skjervan

Date:
13.11.2015
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
6:30h

En vindfull tur til Skjervan i vekslende vær.

Map    

Nøsa

Date:
12.11.2015
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
2:30h

Kom tidligere opp til Innfjorden enn forventet,så rakk en liten tur innom fjellet Nøsa,før mørket steg frem. Fin liten rundtur,flott utsikt ned mot Innfjorden og innover mot Berill. Gikk innom Nøsvatnet.

Map