Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Husdalsfjellet

Date:
09.04.2014

Fulgte E39 til avkjørsel til Molvik. Du kan se Husdalsgårene oppe i fjellsiden. Parkerte ved asfaltveien då grusveien opp til gårdene er privat og stengt med port (Går an å åpne). Fulgte grusvei opp til gårdene og så finner ein sti ved eit gammelt hus Bratt sti og varding opp til første store varde på 623 moh, Er bok her. Brukte ca 1t og 30min hittil. Toppunktet er ca 40-60min nord for denne. Varding hele veien. Bok fra Eikanger idrettslag på toppen. Var 5 mann opp her i år. Flott utsikt over Osterfjorden, Osterøy, Gladihaug, Kjellrusen/Austlendingen og meir. image:erlnd_img_4395-2.jpg|Toppvarden på Husdalsfjellet

Map    

Ådneburens siste snø

Date:
07.04.2014

Kjørte bil til Andvik og opp mot meisdalen. Stor parkeringsplass og 30kr betales i postkasse lenger ned i bygden. Gikk opp steinura i Meisdalen, veldig fin tilrettelaget sti med god skilting. Skilting til høgre mot Ådneburen, fin utsikt til Andviksstølen. Snøflekker og vått opp til Ådneburen som er merket med stor varde og bok. Brukte ca 1 time og 40 minutter opp fra parkeringen.

Map    

Austlendingen

Date:
03.04.2014

Kjørte E39 og parkerte før Eikefettunellen. Stistart rett til høgre for tunellen. Brukte ca 1t og 30 min opp, i snø og joggesko. Stor varde og bok på toppen.

Map