Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Hundhodet

Date:
28.07.2017

Turen starter fra Rakaluftdalen, midt i mellom Korsfjord og Komagfjord. Mye av stigningen er gjort ved å kjøre opp dalen til utgangspunktet av løypa, - som i hovedsak går over tregrensa. Det var tidvis vanskelig å finne stien, - i tillegg var det ganske tykk tåke denne denne morgenen, så det gjorde det litt vanskelig å orientere seg. Men oppe på kammen løste tåken seg opp og utsikten var nydelig.

Map    

Mikalfjellet

Date:
27.07.2017

Tur med utgangspunkt i Korsfjorden hvor løypa er godt merket oppover med oransje merker. Og det er veldig bra, fordi det er ikke alltid like enkelt å se stien. Blant annet når man må krysse et skar med steinur. På toppen finner man en stor og flott varde, og kan skrive seg inn i boka i postkassa.

Map    

Kufjellet

Date:
27.07.2017

Tur med utgangspunkt i Korsfjord, 67,8 km fra Alta Sentrum. Vi har kjørt fra Alta til Kviby, videre til Nyvoll hvor vi har tatt ferga over til Korsfjord. Toppturen her er kort, men relativt bratt, og underveis får vi vite at vi går inn i Korsfjorden naturreservat. Oppe på toppen er det et trigonometrisk punkt, samt en tv - link og en mast.

Map    

Kobbefjellet

Date:
16.07.2017

Tur med utgangspunkt i Russeluft. Noen har tatt på seg arbeidet med å merke løypa, og det gjorde det svært lett å finne frem oppover.

Map    

Stabbhaugen

Date:
11.07.2017

Tur med utgangspunkt i Talvik. Stien er heldigvis merket med rødt oppover. Siden det var endel nedfallsskog oppover lia, var det fint med den merkede løypa. Det var også endel bratte partier,og stien var dekket med snø et lite stykke, men belønningen ligger i den fantastiske utsikten på toppen.

Map