Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

I haven't joined any lists yet.

Hardhausen

Date:
30.06.2017
Duration:
0:54h
Distance:
3.8km

Den letteste ruta til Hardhausen starter mellom Nervatnet og Storvatnet i Håkvikdalen. Se kart. Man parkerer ved betongstolpen og går langs traktorveien et par hundre meter. Deretter følger man stien til venstre. Stien krysser høyspenten ca 500 moh. og flater ut lengre opp. Etterhvert som den flatet ut, mistet jeg den, men jeg tror den går fram til ei hytte som man skal passere på høyre side. Her er et lite vann som man passerer på høyre side. Fra midten av vannet tar man høyre opp langs ei lita kløft. På toppen av denne ser man Hardhausen som man når ved å gå langs nordsiden av vann 611 moh. Det var mye snø i dette området da jeg gikk og vanskelig og se om det var synlige stier.

Map    

Nattmålstuva (Storfjellet ved Bjerkvik)

Date:
28.06.2017
Duration:
1:10h
Distance:
4.5km

Nattmålstuva er en topp i Storfjellet ved Bjerkvik. Man kjører forbi Bjerkvik i retning flyplassen og parkerer i 60 sonen på venstre side. Deretter tar man seg oppover fra andre siden av veien (se kart)

Map    

Sandmofjellet

Date:
09.06.2017
Duration:
0:39h
Distance:
3.5km

Turen til Sandmofjellet starter fra Hergot (se kart og gps-spor). Man følger skogsbilveien til man krysser kraftledningene. Da tar man til venstre fra veien og fortsetter oppover fjellet i en svak bue mot høyre. Da jeg gikk turen var stien stor sett synlig. På topp-platået forsvant den delvis, men siden turen var inkludert i TiPåTopp dette året, hjalp merkingen meg fram mot målet. Turen er ikke spesielt bratt og den lett å gå eller løpe.

Map    

Knusartoppen

Date:
08.06.2017
Duration:
0:44h
Distance:
2.6km

Turen til Knusartoppen starter fra Indre Straumsnes. Husk at kryssing av toglinje er forbundet med livsfare. Turen ble derfor fjernet fra Tipåtopp senere på sommeren.

Map