Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Vomma

Date:
30.09.2020

"Langtur" til Vomma.

Haukeliseter Fjellstue

Date:
27.09.2020
Map    

Ramnafjellet

Date:
25.09.2020

Vi kjørte til Sandeid og tok opp Hålandsdalen og vidre opp Ingeriddalen. På slutten var det skilt om privat veg, men da det ikke sto kjøring forbudt, så tok vi sjansen og kjørte. Vi stoppet der det går inn en traktorveg til venstre. Da er det 150 hm. igjen i meget bløtt terreng etter all regnet de siste dagene.

Map    

Tiuråsen

Date:
20.09.2020

Kjørte inn ved Bakkedal på bratt men fin veg. Gjennom ei netting grind og et par ferister. Vegen ble dårligere etter hvert, men med "traktor" gikk det fint. Gikk til slutt på gjengrodd tømmerveg de siste hundre hm Tilslutt ute i terrenget . Fin utsikt på toppen. Klarte det med dobbel dose doping på under timen. Fornøyd med det.

Map    

Haukeliseter Fjellstue

Date:
18.09.2020

Fornebus villmark

Date:
17.09.2020

Nå er det over 3 mndr. siden eg var på tur på Storøya. Hoftene er så vonde så det er bare på sykkel eg kommer fram. Merkelig, men det går bra.Syklet til og med opp på Storhaugen.

Map    

Grønlia

Date:
12.09.2020

i dag gikk vi til Kvitbergkoia. Dit har vi gått hver sommer i 22 år nå. Vi tar bilde i døråpningen, slik at vi kan se om vi blir litt eldre for hvert år. ----- Retur om Grønlia.

Map     1 comment

Stabbetopper

Date:
10.09.2020

Torhild ville på sykkeltur. Så da foreslo eg å kjøre til Målia, slik at hun kunne sykle hjem igjen. Men vi var bortom et par Stabbe topper på veg innover. Rett før vi kom til Målia fikk vi sjå en kar på sykkel ute i marka på veg fra Målitoppen, lurer på hvem det var. Vi hadde kaffe og niste på verandan før vi satte nasan nedover at. Det begynner å bli litt høst farger i fjellet.

Map     3 comments

Finnskogen

Date:
06.09.2020

Torild har begynt å bli hekta på turistforenings hytter også. Så da tok vi en tur på Finnskogen i finværet. Først Juvberget. Torhild gikk også opp på Juvbergshetta. Jeg har dårlig bein, så jeg satt att og drakk kaffe. Derfra dro vi til Rotberget, men den ble nedlagt for 4 år siden fant vi ut. Men den neste, som var Helgedammen var ikke stengt. ---- Fin tur.

Map    

Hørsand

Date:
04.09.2020

Tur til Hørsand etter tomatsuppe og potetsnurrer. De er veldig gode så det anbefales.