Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Hovden

Date:
22.06.2020

Vi kjørte inn mot Vika, og parkerte i vegkanten der. .Gikk opp mot et nytt fint hus. I gjerde kanten der går det ann og komme opp i skogen på en dårlig umerket sti. Etter under hundre meter kommer vi til ei grind. Stien er lite brukt og svak. Det er nødvendig og følge godt med. Oppe i lia mistet vi den. Stien gikk 90 grader til styrbord. Vi gikk videre på en elendig sauesti. Den gikk litt nedover igjen. Vi gikk nok 40 høydemeter ned før vi skar ut og klau oppover igjen. Fant til slutt stien. Toppen var fin, med bok. Ikkje mange som går der. Det er veldig nødvendig og holde stien ---- ville ikke rote oppi der med alle de klaua. Det ble 400 høydemeter og 5,5 time.

Map    

Saueheia

Date:
20.06.2020

Kjørte til Stavastølen og gikk god stølsveg mot Skutestølen. Tok av før stølen og gikk oppover mot heia. Fant ei artig klauv og komme opp i. Artig med litt klyving. Det var flere punkt som kunne være det rette. Torhild hadde lagd noen små varder slik ar vi fant samme ruta ned igjen. 250 høydemeter og 5 timer med mi hoft.

Map    

Rosseidåsen

Date:
19.06.2020

Gikk inn på tømmervegen som går på innsida av åsen. Fin utsikt ned i vatnet.

Map    

Djupadalsnuten

Date:
13.06.2020

Sesongens første Suldalstopp. Vi kjørte opp på fin bratt veg til Veka kraftverk. Skulle krysse elva der , men den var så stor at vi måtte noen hundre meter oppover før vi fant et brukbart sted og krysse. Det var ganske mye snø igjen i fjellet og de øverste vatna var fortsatt is lagte. Vi gikk på vest sida av Røyravatnet og øst for Hidleslotto vatnet. Vi gikk først for langt vest for Røyrivatnet. Da kom vi til et område hvor det var stup og kløfter. som vi så som vanskelige, slik at vi valgte å gå ca. 50 høydemeter ned igjen. Topp punktet så vi ikke før vi var nesten oppe. Ikke mye å skrive hemmatt om. Det lå en liten sten på toppen. Torhild fant en til så det kunne ligne på en varde. Det ble 400 høydemeter, og veldig lang tid, da jeg har ei kranglete hoft.

Map    

Haukeliseter Fjellstue

Date:
12.06.2020
Map    

Storøyodden

Date:
07.06.2020
Map    

Litt bortafor Minnesund.

Date:
03.06.2020

På veg hemmatt til Romedal var det kjekt med en liten stopp. Fint vær og bare velstand. Men hadde glemt trekoppen og sukkerbiter.

Map    

Storøyhaugen

Date:
02.06.2020

Map    

Liertopper

Date:
01.06.2020

Vi kjørte til Tranby og Kraft P. Hadde tenkt å gå til Glasåsen først, men da det så ut til at stien begynte å gå nedover skiftet jeg mening og gikk bratt oppover mot Kraftkollen. Så da gikk vi motsatt av det som var planen. Det var OK det også. Mange fine utsiktspunkt.

Map