Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Fint topptur ved Samara (Kreta)

Date:
08.10.2014
Characteristic:
Hike
Distance:
12.5km

Fint tur fra samme parkeringsplass som de fleste starter å gå Samararavinen. Variert tur på delvis god sti, merket tråkk på sva til Gingilos. Utallige mer eller mindre nyttige geitetråkk videre til Volakias. Mye lave tornekratt mellom stier og stein. Morsom enkel klyving bort til sørtoppen av Volakias.

Map    

Storsylen

Date:
13.09.2014
Characteristic:
Hike
Duration:
11:00h
Distance:
23.0km

Fin rolig tur fra Nedalshytta via normalruta. Mye folk (100-120 pers) som gikk denne turen samme dag.

Map    

Vengetindtraversen

Date:
30.08.2014

Knalltur over Venjetindtraversen fra sør til nord på tørt og fint føre. Gikk stort sett taufritt, men bommet litt på veien til Lille, så vi sikret de siste metrene før toppen helt ut til venstre. Tok en rapell rett før skaret mot Store og en på vei ned fra Store rett før svaene. Det rakk å bli mørkt da vi var på ca 1500 moh, så det tok litt tid ned til bilen ved Venjevannet via renna. En av mine beste fjellturer!

Map    

Skjorta i knallvær

Date:
08.07.2014
Characteristic:
Hike
Duration:
7:30h
Map    

Den lengste veien til Storsvulten påskeaften 2014

Date:
19.04.2014
Duration:
11:00h

Etter å ha investert 600 kr(!) i bompenger til og parkering på Øvre Dørålseter, gått på ski til foten av Digerronden, båret ski over Diger- Midt- og Høgronden, hadde jeg fortsatt energi til overs og ønsket å kjenne på følelsen av å stå innunder den karakteristiske trekantete østveggen til Høgronden. Jeg luntet ned til Storsvulten (1871) og konstanterte at det typiske korset oppunder toppen ikke er et tegn fra noen gud, men ganske enkelt SNØ. Busken var sliten og vannflaska tom, så ferden gikk rett nordover ned bratt snøbakke og deretter straka vegen til Dørålseter, delvis på ski og delvis traskende med ski i hånd.

Map     3 comments