Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Forollhogna

Date:
31.07.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
16.5km

Overnattet på den nye parkeringsplassen 1 km før Såttåhaugen. Seterfolket er lei av all biltrafikken over setervollen, derfor er det opparbeidet ny p-plass. Ganske stor, men full da vi kom tilbake. Vi gikk den nye stien bort til Pilegrimsleden. Det meste var gamle dyretråkk, så fint å gå der. En del av pilegrimsleden var derimot noe bløt. Meget lettgått innover mot Forollhogna. Masse folk på tur i godværet. Fjellet ser jo ganske høyt ut på avstand, men man gjør unna stigningen ganske raskt. Så et rypkull med ganske mange små kyllinger. Så en stor enslig kylling. I tillegg ei rype i lav åling, sikkert kyllinger der også. Fjellfiol og en Gullmyrklegg. Var masse av begge sorter. Fin topp. Snøfonna var stor selv på siste julidag. God utsikt i alle retninger ved den store flotte >>>

Map    

Storøra

Date:
25.07.2020
Distance:
8.8km

Båttur over Imarsundet og start fra Blomtua. Delvis sti til det ble god sti opp mot Inner salen (Slettbakktinden). Møtte en familie på seks der. Opp mot toppen traff vi to som var på rekordjakt. De løp over alle toppene på Tustna og Stabblandet.( Seven peaks nigtmare). Rekord ble det med tiden 6t27m, knuste den gamle med 37m! Helt uforståelig at det er mulig! Vi tok det mye roligere. Var leeenge på toppen og nøt varmen i vindstilla. Gikk ned om Fugelsnes, hvor vi ble hentet med båt. Bergefjellet. Klaven i sjøkanten. Der bodde Gunvors besteforeldre. Straks klart for den seige motbakken opp til Inner salen, tåkedott på Storøra. Stabben i tåke, Smøla skimtes. Innerbergssalen. Aresvikfjorden og mot Valsøyfjorden. Storøra og Litjøra.

Map    

Strengen

Date:
19.07.2020
Distance:
8.4km

Map    

Spåtind

Date:
11.07.2020
Distance:
15.2km

Map    

Bitihorn

Date:
10.07.2020
Distance:
6.9km

Map    

Syltnebba

Date:
07.07.2020
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
2:12h
Distance:
8.5km
Map    

Hjelmen

Date:
05.07.2020
Distance:
8.2km
Map     2 comments

Eksamen

Date:
04.07.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
10.5km

I fjor høst måtte jeg gi meg på vei til Knykjen, det var nok ikke så veldig underlig når en vet hva som skulle komme. Nå ble det en slags eksamen på at opptreninga er fullført og bestått. Veldig fint å komme seg på en skikkelig topp igjen. Liker meg så godt her. Flott utsikt. Litt kjølig i starten, men mot toppen kom sola og da ble det god temperatur. Mange forskjellige blomster oppe ved toppen. Mye folk ute på tur, telte 35, og det er mange på Knykjtur. Sommeren er ikke helt på plass enda.

Map