Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Ytre Sula

Date:
22.06.2016
Map    

Kjerkeberget +to til

Date:
18.06.2016
Map    

Honnstadknyken og Svarrafjellet

Date:
16.06.2016

KVELDSTUR Etter en dag med måking og trilling av singel var det godt å løse opp en stiv og støl kropp med en fjelltur. Litt vind og noen regndråper på tur opp men nedturen ble en skikkelig opptur da det stilnet med vinden. Utsikt mot solens gang ned i horisonten hele veien ned. To harer i Skeisnebbveien, det er lenge siden jeg har sett to på en tur!

Map    

Innerdalstårnet

Date:
14.06.2016

Blånissefjellet. Endelig, etter flere års vegring, fikk jeg manna meg opp og tatt turen. Bratt var det men gikk allikevel greit. Fordelen med å være pensjonist er at en kan velge turdager etter været og i dag slo det virkelig til. Var en time på toppen og bare nøt utsikten.Mens jeg spiste dukket plutselig et hode opp av nordveggen, to spreke jenter fra Oppdal klatret opp.

Map     2 comments

Saksa + en til

Date:
12.06.2016

Saksa over porten. Startet fra Heggemsnes litt tidlig pga. varmen, men likevel bra med fluer. Stien starter litt tilbake fra parkeringa der Kallsetvegen starter( grus). Skilt til Blåfjellet over veigrøfta og et steingjerde rundt åkeren til venstre så opp i skogen. Stien er lite brukt men merket med blått. Gikk greit å følge stien men blir nok litt vanskeligere når blommen ( bregne) vokser seg stor. Går i svinger men i østlig retning nesten helt opp av skogen.Grei å følge over fjellet passerer Skarven med stor varde og bratt opp mot platået. Bedre rute nå enn sist dvs det er lurt å følge merkinga! Utsikt mot Halsahalvøya og Tustnastabbene.

Map    

Kyrhaugen eggen

Date:
11.06.2016
Map    

Melen + ytterlige fire

Date:
11.06.2016

En flott søndagstur i godvær over lettgåtte fjell helt ute ved kysten. Eide og Fræna og fenomenal utsikt 360 grader. Utsikt mot Sjurvarden til venstre og Stemshesten til høyre. Melen

Map    

Strengen

Date:
09.06.2016
Map