Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Skarven i Skorgedalen

Date:
16.05.2016
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Map    

Kvitnyken

Date:
15.05.2016
Characteristic:
Randonnée/Telemark

Topptur til Kvitnyken i Tresfjorden. Tok 9:45 molde vestnes ferga, digg med en "senere" tur. Bærte skia på sekken de første 100 høydemeterne. Gikk opp ryggen, veldig god sikt i starten, men litt vekslende nærmere toppen. Hørte og så skred som gikk rundt oss, så vi tok det veldig forsiktig bort til toppen da det var bratt på begge sidene av toppryggen. Spiste lunsj på toppen mens vi ventet på sikt. Da sikten kom kjørte ned mot Litlebotnen en og en da vi løste ut litt snø. Var utrolig varmt så kjørte ned uten jakke. Tore, Lasse, Maja og Jørgen var med på turen.

Map    

Vestre Austabotntinden

Date:
07.05.2016
Characteristic:
Randonnée/Telemark

Relativt kort tur siden man starter å gå på rundt 1350 moh. Siste 100-200 høydemeterne gikk vi med stegjern opp til toppen på 2100 moh. Det var fint å gå, ingen is, men god og kram snø så man kunne fint gått opp bare i skisko. Hvis man skal videre til Store Austabotntind må man ha tau. Det var endel vind, men litt sol innimellom. Hadde god utsikt på toppen alle veier. Vi kjørte ned samme vei som vi gikk opp pga skredfaren var satt til grad 3. Med på turen var Erlend, Randi, Marit Mia, Håkon, Synnøve, Tore, Knut, Magnus, Mari.

Map    

Grøndalseggi

Date:
06.05.2016
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Map    

Hestfjellet ved Leikanger

Date:
05.05.2016
Characteristic:
Randonnée/Telemark

Ganske lang tur til en enkel topp, totalt 17 km. Måtte bære skia et stykke på traktorvei. Videre gikk vi opp ryggen, mye slakt oppover og noen få brattere partier. Stor skredfare så vi holdt oss på ryggen på vei opp. På turen ned kjørte vi ned i dalen - Lobo først - han utløste et lite skred (siden snøen var så tung gikk det ikke langt), så vi delte gruppa i to slik at noen kjørte videre med Lobo og resten gikk opp igjen til ryggen og kjørte ned samme vei som vi gikk opp. Ingen flere ras ble utløst og vi stekte pannekaker med nugatti i le ved en hytte nede i dalen. NAM! Litt vind, dårlig lys, ingen sol, men god stemning. Med på turen: Erlend, Randi, Knut, Synnøve, Lobo, Mari, Maren, Vibeke og venners venner. Totalt var vi 14 stk.

Map