Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Skolmelia og Såta

Date:
20.12.2020
Distance:
9.6km
Map    

Frudalshesten

Date:
13.12.2020
Map    

Ryggen opp mot Hest

Date:
12.12.2020
Map    

Vorfjellet

Date:
29.11.2020

Tur to for sesongen gikk til Vorfjellet i Luster med Hanna. Det var meldt bra med sol, men den glimtet ikke til i dag. Fint vinterlys var det likevel. Regnet med noe av det samme føret som gårsdagen, og det stemte. Slagete lengst ned, men tok seg opp lengre mot toppen. Bra sammenhengende nedkjøring ned til Navarsete.

Map    

Buskrednosi

Date:
28.11.2020

Første skitur for sesongen gikk til Buskrednosi med Aina Sofie. Kom nokså tidlig opp, parkerte ved bomstasjonen og gikk veien innover til Vigdalsstølen. Det var nok med snø fra start men slagete føre opp til skoggrensa. Fra toppen og ned til skoggrensa var det overaskende bra føre. Sola kom både på vei opp og ved deler av nedkjøringen. Deilig! Ble en lunsj på toppen og fikk prøvd ut vindsekken også. Tipp topp dag!

Map    

Tylderingen

Date:
13.10.2020
Map    

Færøytinden

Date:
04.10.2020
Characteristic:
Kayaking

Kjempefin flerdagers padletur i oktober med fisking, bading og strandrydding i godt selskap. Aina og jeg kjørte til Hardbakke og overnattet i bilen før vi skulle klargjøre til tur tidlig lørdags morgen. Hentet ut kajakkene og pakket opp mens vi spiste frokost og så på månen. Var litt spente på vinden som var meldt, og kastvindene som brukte å komme der ute. Vi kom oss avgårde og padlet mot Litle Færøy der de andre vi skulle møte var. Deilig å padle ut i det stille der sola begynte å stå opp. Like etter kom kastvindende uten forvarsel fra siden og det var bare å padle på. Holdt oss godt ved land og med passe avstand til hverandre utover. Hadde planlagt godt hvor det var best å padle om vinden skulle fortsette. Litt før lunsjtid kom vi oss til Litle Færøy og la ifra oss >>>

Map    

Hodlekve rundt

Date:
26.09.2020

"Hodlekve rundt - eit fjelløp" på en fin høstdag med god stemning!

Map    

Bjedlastølen

Date:
19.09.2020
Map    

Store Haugmelen og Solvornnipa mf

Date:
29.08.2020

Flott løpetur med Nanna fra Dalaåker på Kaupanger opp til Vardaheii, Hellebrandseggi og Store Haugmelen. Der nøt vi utsikten over Lustrafjorden før løpeturen gikk videre mot Vetle Haugmelen, Skruva, og til Solvornnipa. På veien dit var det godt vær og strålende sol helt til det kom ei lokal haglskur i det vi trasket oss over mengder med dvergbjørk og partier med myr, for der var det ingen sti. Godt var det at det ventet oss 1031m løping på fin sti ned fra Solvornipa gjennom Hestadalen, Helgasete og Dal i nydlig vær. På veien skremte vi også opp tre store orrhøner, og løp videre ned i håp om å ikke møte på hanefar. Turen endte nede ved Barsnesfjorden der vi hadde plassert ut en bil. Fint var det at vi rakk jobben også. Takk for turen Nanna!

Map