Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Harøyburet

Date:
27.09.2016
Map    

Hellandshornet

Date:
26.09.2016

Tilbake i Brattvåg, og ny kveldstur til Hellandshornet i flott turvær. Det ble mørkt før jeg kom meg ned igjen, men med lys på mobilen gikk det greit. Neste tur får jeg ta med hodelykt, så jeg har begge hender fri. Tid brukt: Vel 2 timer.

Map    

Kjerringhetta

Date:
10.09.2016
Map    

Glitteregga

Date:
07.09.2016

Betalte 30.- i bomavgift, og parkerte bilen på parkeringsplassen på Randastøylen. Fulgte stien opp til Holmøyskaret, der jeg tok av mot Holmøyskaregga. Fra toppen gikk jeg omtrent samme vei ned til Holmøyskaret igjen, før jeg siktet meg oppover mot Glitteregga. Der var merket sti til å begynne med, men den forsvant bare et lite stykke på vei. Det gikk ganske greit å finne vei mot toppen. Veien ned igjen gikk jeg mot Djupegrova, men hold meg ett lite stykke innenfor elven, og kom ganske rett på Randastøylen. En flott tur, men det blåste ganske friskt på toppene, og tåken lå akkurat på toppen av Glitteregga. Tid brukt: 3,75 time.

Map    

Blåfjellet i Eid og Sryn.

Date:
05.09.2016
Map    

Svartegga

Date:
04.09.2016

Jeg og Hannah gikk til Lotsstøylen, over Mistelhagen for å møte Vinjar og Lise. Vi gikk i samlet tropp opp til Svartegga. På vei ned mot Maragjølbakken møtte vi noen innpåslitne sauer, som var litt vanskelig å bli kvitt. Flott tur med kjekt turfølge, også supert å se solen skinne.

Map