Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

I haven't joined any lists yet.

Skåla

Date:
13.05.2018
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
16.3km

Fagre Stryn. Knallgrønt nede ved fjorden hvor hissige elver fulle av smeltevann tømmer seg. I høyden hvite topper mot blå himmel. Shortsvær. Ikke mye som minner om skitur her. Måtte opp på 700 moh for å finne snø. Skålatårnet med utsikt til Jostedalsbreen.

Map    

Kolåstinden

Date:
12.05.2018
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
12.5km

Dette var en helt fantastisk tur. Mange fjellturer har en herlig utsikt fra toppen. På denne turen er utsikten fantastisk hele vegen. Short og t-skjorte hele dagen. Fra bilvegen ser fjellet helt uinntakelig ut. Mektige, bratte og fryktinngytende fjell på alle kanter. Litt strevsomt gjennom en jungel av småbjørk først. Bommet litt på stien. Det beste er å følge vegen helt opp og derfra går det sti der man unngår småskogen. Fant snø på det første platået ved inngangen til Kvanndalen. Her ser vi Sætretindene på høyre side. I Stretet går man fra ett dalføre til det neste. Bratt opp til Stretet, men uproblematisk på slush-snø i varmen. Fra Stretet ser vi rett på toppen. Oppunder toppen ser vi her bregleppen som er i ferd med å smelte frem. Gikk til venstre i sprekken. Her var >>>

Map    

Bøasetra

Date:
11.05.2018
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
12.8km

Kveldstur i shorts! Ankom Stryn på kvelden. Fikk et innfall om en kveldstur. Snø rett ovenfor Bøasætra. Bildet tatt fra Bøasætra mot Tonningsætra. Fra mellomstasjonen ser vi opp Steindalen med Natakupa i sentrum. Rett under solen ser vi Sølvberget og Karifjellet. Fra Natakupa. Sølvberget til ve med skavl. Karifjellet i midten av bildet.

Map