Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Peakbookfreunde

Gesammelte Listen

Ingen tur å skryte av...

Datum:
30.09.2008

Tur med Otto og Inger Lise. Kjørte Setesdalen og tok av ved Rysstad. Fortsatte fjellveien over mot Sirdal. Parkerte litt før Smogedalen på en større p-plass. Her starter T-merket sti som går forbi Øyuvsbu Turisthytte og videre innover forbi Øyuvsvannet og Sandvannet.. Vi tok av stien litt før Syv-vardenuten. Her fortsatte vi etter gps mot toppen. Mye opp og ned og forbi mange små vann.Vi hadde vind, regn og snø opp til toppen. Ingen pause her, bare noen bilder og en brødskive i hånden.Retur umiddelbart. Varde men ingen bok. Været lettet noe på returen.

Karte    

To topper i nydelig høstvær

Datum:
29.09.2008

Knarren: Fulgte rapporten til Otto. Bortsett fra at veien ikke var skiltet, og at bommen stod åpen uten tegn til noe innkreving, var det bare å følge rapporten til punkt og prikke. Veldig bra. Det ble en rask tur opp før ferden gikk videre til Fagerlihei. Fagerlihei: Kom fra Knarren og fulgte fortsatt rapporten til Otto. Strålende vær og berget var knusk tørt. Det var bare å slite seg litt oppover og jogge ned igjen i kortermet skjorte. Herlig i slutten av september! Dette er et flott berg på sommerstid på tørt føre - ellers vil jeg tro det er et lite helvete å komme seg ned igjen.

Karte    

Småglatt høsttur

Datum:
28.09.2008
Karte    

Fin, liten familietopptur

Datum:
14.09.2008
Karte    

Endelig på tur igjen

Datum:
13.09.2008

Så klarte jeg endelig å få til en langtur igjen. Familien ble "plassert" på Dalen hotell med en flott gammeltante mens jeg dro til fjells. Fint arrangement ;) - og etter sigende hadde de kost seg med flere turer opp og ned dalen, deilig lunsj og vin. Selv kjørte jeg etter frokost i retning Froland og videre inn til Strandstøylen. Fulgte ruta som JoSo og Torbjørn gikk i 2005, dvs. langs vannet på høyresiden, inn hele dalen, videre inn Svolhusdalen nesten til fylkesgrensa. Fin sti hele veien, og skulle man miste stien er det er råtips å trekke mot elven, for den går langs den så og si hele veien. For øvrig ikke så mange valgmuligheter, for dalen er rimelig trang og fjellsidene ganske steile, så det er bare å holde seg i midten. Tok av fra stien ved bekken/elva opp til >>>

Karte