Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Fotasperrnuten

Date:
23.07.2015
Duration:
5:25h
Distance:
14.9km

Overraskende flott tur. Dramatisk landskap. Det var vått og glatt og på deler av turen må man fote seg med forsiktighet. Utydelig sti med sporadisk varding.

Map    

Liatårnet på Sotra

Date:
15.07.2015
Duration:
1:21h
Distance:
5.2km

Treningstur til Liatårnet som er det høyeste fjellet på Sotra. Løypen er tørr, men det kan være glatt på svaene når det er vått. Meget gode parkeringsmuligheter.

Map    

Gullfjelltoppen, Sydpolen og Austefjellet

Date:
12.07.2015
Duration:
5:05h
Distance:
16.0km

Dette er en fin tur som starter på Gullbotn og ender i Bjørndalen ved parkeringen ved Osavatnet, og den passer best dersom man har to biler. Fra Gullbotn til Gullfjelltoppen er det ca 750 hm. Det første partiet er veldig bløtt så lave sko passer dårlig. Deretter er terrenget relativt tørt og lettgått. Fra Sydpolen og ned til Korketrekkeren er det en fin rygg som kan virke overraskende luftig dersom man kun er vant til de 7 fjell, men det er ingen reelle utfordringer. Dette er en fin treningstur, men som alltid på Gullfjellet så kan været skifte fort.

Map    

Iendafjell og Byrkjefjell

Date:
04.07.2015
Duration:
5:20h
Distance:
13.5km

Jeg kjørte motorsykkel inn til øvre Steinskvannvatnet. Det er en bom på veien inn, men det går greit forbi med sykkel. Planen var egentlig å gå opp Gråurskaret til Fuglafjell, men der var det utrygt. Spor av jord/snø/steinras i skaret. Det var dessuten mye snø. Turen gikk derfor til Iendafjell og Byrkjefjell. Svært mye snø!

Map