Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Facebook

Gloføken

Date:
26.06.2008
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
4:00h

Kløvtur med sommerhundekjørerskolen til Gloføkkampen og Gloføken. Det var jeg som foreslo å stikke oppom Gloføken. Jeg og Iver hadde litt intern konkurranse om å komme først opp til sistnevnte topp en seier undertegnede tok hjem;-)

Map    

Gloføkkampen

Date:
26.06.2007
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
3:38h

Forsov meg! De andre var på vei til Gloføkkampen på åretes Sommerhundekjørerskole. Pakket uten niste og frokost og syklet til Gloføklia. Snøreløp oppover og tok gjengen igjen. Hadde noen pauser på vei opp til skaret. Jeg snøreløp opp på 1298-toppen før jeg løp opp på Gloføkkampen på 1325. Hadde pause ved tjernet nordvest for toppen før vi returnerte til Johnsgård.

Map    

Gloføkkampen

Date:
30.06.2006
Characteristic:
Hillwalk
Map    

Tur med SHKS

Date:
23.06.2004
Characteristic:
Hillwalk

Dette var første gangen jeg deltok på Sommerhundekjørerskolen del 2 i regi av Norges hundekjørerforbund på Johnsgård turistsenter. En hel uke med trening, både med og uten hund. En av dagene ble det tradisjonen tro en kløvtur opp på Gloføkkampen i deilig vær. Fin sti til topps fra Johnsgård!

Map    

Markant topp

Date:
30.07.2003
Characteristic:
Hillwalk

Startet fra Spekedalssætra og fulgte en sti opp mot toppen. Kjempekul topp med panorama! En del ur opp til toppunktet.

Map    

Glemte kamera på denne kremturen

Date:
29.07.2003
Characteristic:
Hillwalk

En lang tur i fint vær, men uten kamera som vi glemte igjen ved teltet. Startet ved Gjota og første toppen i dag var Nordre Sølen, det gikk god sti til østsida av toppen. Overraskende nok stod det en reinsdyrsflokk på toppen! Videre gikk vi ned i skaret og opp på Store Rendalssølen, flott utsikt i alle kanter. Vi orket også den siste Sølen (søre) fra Skardstjønna. En fantastisk flott tur! Til kvelds fikk bikkja deilig potefett på labbene!

Map