Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Gesammelte Listen

Hydne

Datum:
29.01.2024

Midtlinja. Dro fra Sogndal 05.55. Hjemme 19.15. Gode forhold. Sinnsykt bra anmarsj tråkk. Møtte Mathias scherer og co. De gikk høyrelinja. Toppa samtidig.

Karte    

Grånipa etter jobb

Datum:
19.01.2024

Dybt. Espen og kompis hade tråkka spor opp. Ellers urørt. Perfekt.etterjobbtur

Karte    

Josteis

Datum:
13.01.2024

Baila på kyrajøkull. Klissvått. Dusjing. Morkateigrøvene var i storform. En kunne velge i 3-4 linjer. Wi3, WI4, Wi5, wi6? Klatret først wi4 linjen. Flott. Kjempeis. Herman ledet den i 61m. Rappa ned og så gikk vi på hovedsøylen. Lettklatret, men mye ekle hooks og ting som hadde lyst å rippe og knekke. Vanskelig å få gode skruer. Kom meg inn i hule etter 30m og satte stand. Derfra var isen bedre og Herman ledet til topps derifra. Hadde en holdt bratteste vei hele veien, måtte en stå på i dårlig vertikal is i 50m.

Karte    

Fatla

Datum:
07.01.2024

Kjølrte ut og så på kvinna først. Så litt for jobbigt ut med en del vann og snø i isen, så ble en fatlatur. Fint det. Gøyere med gøy-klatring enn slit-klatring. 7t10min bil til bil. Greie forhold. Artig i 1. og 2. Lengde med mye formasjoner. Noe bratt i cruxet. Deilig med sol. Vi gikk ned. Super smud. Tok en time. Ferdigtråkka løype på veien.

Isklatring fardal

Datum:
05.01.2024

Tur med Herman. Episke forhold om dagen, om noe kaldt. Isen har bygget helt vanvittig mye og fort etter siste mildvær. Mildværet rensket bort alt som fantes av is, og nå har det altså blitt helt hysterisk rundt her igjen. Vi satt begge i bilen i sjokk over hvor mye is der er overalt. Valgte ut en gul is litt til høyre for sommerrutene i Fardal. Parkerte så høyt som mulig i brøyta lomme og loffa opp gjennom skogen, og hjorteterreng. Masse hjort som trives her. Piss og spor overalt. Vi trivdes ikke så godt. Er jo notorisk knoteterreng her. Men men det gikk nå greit, og vi kom oss til innsteget på 45min. Så lett ut. Jeg ledet første lengde. var ikke så lett som det så ut. Klassisk. Noe sprø is idag, i tillegg til et drittlag med snø under isen flere plasser. Langt fra Rjukan >>>

Karte