Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Archiv - Nach Geografie

Gesammelte Listen

Tusten

Datum:
29.02.2016
Tourcharakter:
Randonnée/Telemark
Tourlänge:
1:30h
Entfernung:
7,5km

En strålende vinterdag, og derfor ble det en tur for å utnytte puddersnøen en dag til før vær og vind setter inn. Kjapp tur etter arbeid opp slalåmbakken med randonnée-ski (47 minutter fra parkering til toppvarden). Nydelige kjøreforhold ned østfjella!!

Karte    

Raudheia i pudder

Datum:
28.02.2016
Tourcharakter:
Randonnée/Telemark
Tourlänge:
2:15h
Entfernung:
7,0km

Endelig var tiden kommet for Anne Marit til å få prøvd sitt nye randonée-utstyr. Raudheia kunne være en passelig start, og yr lovte sol og fint vær. Slik ble det ikke - det snødde stort sett hele turen. Men for et pudderføre med all nysnøen som har lavet ned de siste dagene! Turen ble fin den, selv om sol og utsikt uteble..

Karte    

Gammelseterhaugen på en litt tungvindt måte

Datum:
27.02.2016
Tourcharakter:
Langlauf
Tourlänge:
1:54h
Entfernung:
19,1km

På bryllup i Valdres for et par uker siden fikk jeg bemerkninger om at jeg var lite på Peakbook for tiden, så da måtte det derfor bli en tur igjen :-) Har registrert en uteglemt pf30-topp ved Silsetvatnet, og nå var turen kommet for et besøk dit. Toppen er blant de enkle å bestige med hytte på toppen, og det går trolig bilveg helt opp om sommeren. Jeg kapret imidlertid toppen på en fin rundtur på ski fra Fursetfjellet rundt Silsetvatnet, en ca 20 km lang runde med oppkjørte spor som jeg aldri hadde gått før. Det var faktisk scooterspor helt til hytta på toppen, så jeg slapp å brøyte i de enorme snømengdene som har kommet de siste dagene. Dagens føre var litt variabelt, med tildels store problemer med ising på cero-skiene i enkelte partier av løypa. Brukte ca to timer på >>>

Karte