Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Frøbjerg Bavnehøj

Date:
29.06.2016
Map    

Hasardiøs ekspedisjon til Danmarks tak

Date:
26.06.2016

Proppfull av Diamox etter et lengre høydeopphold på DFDS Crown Seaways, var det med enormt stor glede jeg fikk oppfylt min livslange drøm om å toppe ut på Danmarks høyeste tind. Det var øyeblikk underveis da jeg vurderte om dette prosjektet virkelig var mulig å gjennomføre, så da jeg endelig kunne slippe jubelen løs på toppen var det mange tanker og følelser som gikk gjennom hodet. Til de som kommer etter meg er det viktig å påpeke at sikkerheten må stå i høysetet når man skal ut på en ekspedisjon som denne. I dette forrevne og farefylte landskapet er du alltid én dårlig vurdering unna katastrofen... Takk til alle som har bidratt til at dette ble en suksess!

Map     2 comments

Innare og Heimare Veslfjell

Date:
23.06.2016
Duration:
3:08h
Distance:
15.9km

Flyttet toppunktet for Heimare Veslfjellet noen meter sørøst. Dette var ved øyensyn tydelig høyere enn trigpunktet. Kartverket har dette punktet på 1220, så jeg endret også høyden og primærfaktoren med fire meter. Justerte også toppunktet for Innare med noen meter, men her er det nok ikke snakk om noen forskjell i høyde.

Map    

Skjerellfjell

Date:
19.06.2016
Duration:
6:43h
Distance:
19.4km
Map    

Kveldstur til Brånåhøe med Barnas Turlag

Date:
04.06.2016

Map    

Fredagskos på Trollsteinhøene

Date:
03.06.2016
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
11:30h
Distance:
22.3km

Hadde på et eller annet vis klart å samkjøre litt avspasering med knallvær, så da inviterte jeg like gjerne Tor-Even på blåtur. Etter Øyvindbr (Øyvind Brekke) sin turrapport et par uker tidligere hadde jeg planlagt å "tjuvstarte" fottur-sesongen i Jotunheimen med en tur opp Gokkeroksle til Trollsteinhøene og Gråhøe. Dette visste Tor-Even selvsagt ingenting om, så jeg hadde det svært morsomt med å blinke i alle avkjøringer mellom Vågåmo og Galdesand. Vel framme ved parkeringa ved Smiugjelsøygarden ble planen avslørt. Jeg hadde tatt med truger til begge to for å forsere de snøpartiene vi nok kom til å møte oppunder toppene, og med de festet på sekken begynte to menn og to hunder på den bratte oppstigningen gjennom furuskogen langs Smiugjelet. En temperatur på mange-og-tjue grader gjorde >>>

Map