Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Prekestolen og Holterkollen

Date:
24.11.2013
Characteristic:
Hike
Duration:
2:41h
Distance:
8.1km

Skikkelig friluftshelg med to turer, denne dagen til litt lavere topper, men fikk med både en kommunetopp og en "PF 100"-topp. Fin og ganske lettgått tur, for det meste på gode stier. Var litt spent på krysningen av Djupdalen, trodde kanskje det var masse stup der, men det viste seg å ikke være noe problem i det hele tatt. Ved Prekestolen var det til og med en del utsikt og fint å raste. Mindre utsikt på den noe høyere Holterkollen.

Map    

Toppen av Nordmarka

Date:
23.11.2013
Characteristic:
Hike
Duration:
4:19h
Distance:
10.1km

Sen høsttur til 3 av de høyeste toppene i Nordmarka, inkludert den høyeste. Helt hvitt av rim på myrer og hogsfelt, men ingen snø. Skyfri himmel og en november-sol som faktisk varmet litt. Gikk en god del utenom stier i vekslende fremkommelig skog og stort sett lettgåtte frosne myrer.

Map    

Skreifjella

Date:
16.11.2013
Characteristic:
Hike
Duration:
1:42h
Distance:
3.7km

Mild og fin novemberdag, men ganske vinterlig i høyden likevel, med en del snø og is på bakken. Fikk tatt en tur til denne toppen, som kanskje noe misvisende ligger inne som Skreifjella. Ikke at jeg har noe bedre navn på den, den er egentlig navneløs. Ikke særlig spektakulær topp heller, men det finnes utsiktspunkt i nærheten.

Map     3 comments