Archive - Date

Collected lists

Finvær i romjula

Date:
25.12.2020
Characteristic:
Hike
Duration:
1:52h
Distance:
7.6km

Det var helt supert vær denne første juledagen, og Hilde Kari og jeg fant ut at vi skulle ta oss en tur i nærområdet. Det var helt fritt for snø, så vi kunne gå til fots. Valget falt på Røysåsen, og vi kjørte til Årbogen og parkerte her. Det var litt kluss for å finne en måte å krysse vannet på. Det endte med at vi måtte ta en omvei rundt på nordsida. Herfra fulgte vi vei og stier opp til toppen av Røysåsen. Dette er en topp som overrasket meg sist jeg var her i 2016 med tanke på utsikt, og den leverte jaggu i dag også. Returnerte samme vei etter kort tid.

Map    

Finne julestemninga

Date:
23.12.2020
Duration:
2:12h
Distance:
4.3km

Sikta meg ut en fin tur der jeg satsa på litt snø for å få julestemning. Fikk med meg modern på turen. Vi kjørte til Hadeland og tok av opp veien til Tverrsjøstallen. Gikk herfra til fots i overraskende dyp nysnø, så det ble en tung affære å komme seg til toppen av Svarttjernhøgda. Flott vær og sikt i dag, og bare skogen i nord hindret sikt til Jotunheimen. Brukte litt tid i tårnet før vi gikk tilbake samme vei. Bra tur!

Map    

Nordlysjakt

Date:
10.12.2020
Characteristic:
Walk
Duration:
0:53h
Distance:
3.8km

Liten trasketur i nabolaget for å se på nordlyset som var varslet. Selv midt i byen var det greit å se. Sårt trengt avbrekk fra masterinnspurten.

Map    

Storliryggen

Date:
01.12.2020
Characteristic:
Walk
Duration:
1:51h
Distance:
10.9km

Liten trasketur for å koble av fra masterskriving. Gikk innom Storliryggen. Fin utsikt mot Børvasstindane.

Map