Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Grenland Ultra Trail 47 km

Date:
28.08.2021
Characteristic:
Jogging
Distance:
47.0km

Grep Grenlandsløpet ble arrangert denne lørdagen, og som del av det var Grenland Ultra Trail 47 km fra Nisterud til Vestiden skole. Et fantastisk løp gjennom krevende og flott terreng. Det var nær 80 startende, meget bra til å være en sånn distanse. Svært godt arrangert løp, med godt merket løype og 4 drikke/snacks-stasjoner underveis. Innenfor de første 15 km skal vi opp og ned over Geitebuvarden, Langelandskollen og Ulvskollen, til sammen over 1000 høydemeter, så det er en krevende start. Videre er det litt lettere, men med så mange høydemetere i beina, samtidig som man blir litt revet med og tar litt i, så blir det tungt allikevel. Når jeg kom til Skotfoss var det halvveis, og partiet herfra forbi Åfoss, Geiteryggen og Hvitsteintjenn gikk ikke fort. Men fikk nye krefter etter >>>

Map    

Vealøs

Date:
22.08.2021
Characteristic:
Jogging
Distance:
21.3km

Siste treningstur før lørdagens ultraløp fra Nisterud til Vestsiden skole. Klarte å holde et bra tempo opp, og satt ny pers hjemmefra til topps. Fulgte veien ned på andre sida, og tilbake samme vei.

Map    

Runde fra Skifjell

Date:
18.08.2021
Characteristic:
Jogging
Distance:
20.4km

Ny langtur, denne gang med forsøk på litt tempo. Klarte å holde et bra tempo opp til Østre Vealøs, i et flott terreng. Videre derfra i kupert terreng opp til Galten. Herfra var det ikke så mye opp og ned, da jeg fulgte sti forbi Ålbogatjenn og Langevann til grusvegen i Årholtdalen. Tilbake til sti ned mot Oklungvannet. I starten der var det høyt kratt man måtte bushe seg gjennom. Fikk flere flått på meg, så det gjelder å passe på.. Opp fra Oklungvannet og til demningen på Mjøvann er det anleggsarbeid, og jeg måtte krysse bekken før jeg kom opp til demningen på en midlertidig sti. Videre herfra var det bare å følge grusveiene tilbake til Skifjell. På grunn av litt høyere tempo enn vanlig, var jeg god og sliten når jeg kom tilbake til bilen.

Map    

Vestmarka

Date:
11.08.2021
Characteristic:
Jogging
Distance:
27.0km

På tide med en langtur igjen, som forberedelse til Grenland Ultra Trail-løpet 28.august, fra Nisterud til Vestsida skole. Formålet med turen var å få inn en del høydemeter og kilometer. Ble ganske varmt etterhvert, noe som gjorde sitt til at tempoet dalte litt etterhvert, spesielt oppover mot Ulvskollen/Siljuknatten. Men alt i alt en flott tur.

Map    

Ramsberget blåbærtur

Date:
08.08.2021
Characteristic:
Hike
Distance:
3.1km
Map    

Runde fra Lensmannsseter

Date:
07.08.2021
Characteristic:
Jogging
Distance:
11.8km

Løpetur med broder´n lørdag morgen. Fint løpevær.

Map    

Gulsetmarka

Date:
06.08.2021
Characteristic:
Jogging
Distance:
7.1km
Map    

Skrehelle

Date:
04.08.2021
Characteristic:
Jogging
Distance:
10.4km

Treningstur på Skrehelle. Tok stien ned mot Jønnevald til bunns, og opp igjen til Vestre Skrehelle. Videre hele runden via Ramsberget ned igjen. Tok også en snartur nedom Elggløtt.

Map