Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Alsgarden og Blåfjell

Date:
20.11.2019
Characteristic:
Hike
Distance:
8.0km

Endelig en dag med oppholdsvær, den ble benyttet til en tur til Alsgarden og Blåfjell. Turen over Alsgarden gikk delvis utenom sti, og på snøføre. Litt tungt, men greit å finne fram. Selv om det er skiltet ett sted, så er det ikke merket sti på annen måte opp dit. Flere flotte utsiktspunkt der oppe, i flere retninger. Så på kart at det var merket en sti ned på østsiden av Alsgarden. Fant ikke noen sti i snøen, naturlig nok, men fant en grei nedstigning. Fant stien de siste 100 meterne før jeg kom inn på stien mellom Blåfjell og Havretjenn. Gikk videre opp over Blåfjell og ned på andre siden ved myra. Enkelte steder var det fryktelig vått og måtte delvis vasse gjennom vann for å komme videre. Må si at Alsgarden er en litt ukjent perle i området, fantastisk utsikt, men få >>>

Map    

Stavern kyststi

Date:
19.11.2019
Characteristic:
Jogging
Distance:
7.4km
Map    

Eikornrød

Date:
13.11.2019
Characteristic:
Jogging
Distance:
10.1km

En joggetur innover skogsbilveiene fra Eikornrød ved Flittig og mot Opdalen. Ikke det beste føret, med 5-10 cm våt snø i veien. Løp i hjulspor etter en bil, uten det hadde det vært håpløst å løpe. Løp passe langt og snudde, så tok jeg en avstikker på veien sørover. Opp til Brennåsen og tilbake samme vei til bilen.

Map    

Skrehelle

Date:
10.11.2019
Characteristic:
Jogging
Distance:
4.5km

En liten søndagsmorgentur til Skrehelle. Kvelden før var det meldt helt klart vær, men på morgenen var det overskyet og til og med snøvær når jeg begynte å gå oppover. Ikke at det gjorde så mye. Deilig å komme seg ut uansett. Tynt snølag her nå. Tok snarveien mellom Lille Skrehelle og Elggløtt denne gangen.

Map