Archive - Date

Archive - Activity

Archive - Geography

Collected lists

Frogner - Vealøs

Date:
27.02.2019
Characteristic:
Jogging
Distance:
15.3km

Treningstur hjemmefra opp til Vealøs og tilbake. Brukte en drøy time helt opp. Litt isete på vei opp stien, men noen steder var det også helt bart. Våren nærmer seg (håper jeg)! Nesten litt farlig på vei ned igjen, burde hatt pigger under skoa.

Map    

Balbergkampen

Date:
23.02.2019
Characteristic:
Jogging
Distance:
10.1km

Treningstur på Lillehammer. Jogget opp bakkene til Balbergskaret og gikk/løp på fint tråkkede stier opp til Balbergkampen. Toppen lå i tåka, så ingen utsikt. Løp ned på baksida/nordsida ned til veien. Så tilbake til utgangspunktet med en liten omvei til slutt for å runde 10 km.

Map    

Svanstulfjell, Narefjell og Ørnenuten

Date:
20.02.2019
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
26.4km

En fin onsdag å dra på skitur i dag. Nydelig vær og Svanstulfjell og Steinbruløypa lokket. Hadde tenkt å ta hele runden, men la om planene når jeg skjønte hvordan føret var. Det var glatt og isete og tungt å gå, spesielt opp på Svanstulfjellet. Skjønte da at jeg ikke kunne gå hele Steinbru, da det ville blitt for langt på tungt føre. På vei opp til Svanstuljell, som for øvrig var kjørt opp noen dager før, oppdaget jeg at jeg passerte et PBE, en topp som nylig var blitt registrert. Den heter "Øst for Flekkerhytta" Gikk ut av løypa og gikk på skaresnø så langt jeg klarte. Siste kneika måtte jeg ta av skia og delvis klatre opp på toppunktet i ganske dyp snø. Fin utsikt derfra. Ned igjen gikk jeg en annen retning og noen bratte kneiker, så måtte bære skia. >>>

Map    

Solvika Venstøptjenn

Date:
17.02.2019
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
16.1km

Skitur fra Solvika til Venstøptjenn og tilbake. Fin tur på 16 km, i gode løyper oppkjørt for et par dager siden. Ikke mye folk i denne løypa, til tross for tur midt på en søndag. Litt gråvær som sikkert ikke fristet så mange, men har også mistanke om at det ikke er alt for mange folk som bruker denne traséen. Møtte vel 3 stk i løypa. Men det passer meg bra å være litt aleine i løypa.

Map    

Skrehelle truger

Date:
13.02.2019
Characteristic:
Snowshoe trip
Distance:
4.3km

Nydelig vær til å ta en formiddagstur på Skrehelle. Denne gang ble det trugetur. Det var tråkket sti, men ikke veldig god og ikke helt nylig brukt. Passet derfor bra med truger på skaresnø. Prøvde meg på en tur delvis utenom de vanlige stiene. Ved stikryss mot Lille Skrehelle tok jeg isteden oppover mot høyre og kom opp på et flott utsiktspunkt man vanligvis ikke kommer over. Så rett over mot Lille Skrehelle, og ellers flott utsikt vestover. Fortsatte i samme retning og møtte på stien rett før krysset der stien går mot St.Hansåsen. I dette området var det for øvrig en del elgspor. Deretter gikk jeg mot toppen, men rundet på nedsiden av toppen og gikk til Elggløtt fra den retningen. Så over toppen og korteste vei ned igjen. Deilig tur i flott vær og godt trugeføre.

Map    

Jarseng

Date:
12.02.2019
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
2.6km
Map    

Kilebygda skitur

Date:
09.02.2019
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
9.4km

Etter siste døgns regnvær var jeg usikker på hva slags tur/trening jeg skulle finne på i dag. Fristet ikke med løping på dette føret, så sjekket hvor det ble kjørt opp skiløyper i dag. Fant ut at jeg skulle prøve Kilebygdaløypene, da det ble kjørt opp der mens jeg sjekket. På vei dit kjørte jeg gjennom et veldig regnvær, så håpet at det ga seg. Innen jeg fant parkeringen til starten av løypene hadde det gitt seg, så jeg kunne gå i nesten opphold hele turen. Kun noen små lette regnbyger underveis. Fine løyper, selv om jeg ikke hadde noen gode ski. Bakglatt ble det med feil smøring. Men god trening for armene, da. Det ble en fin runde på nesten 10 km, får satse på å ta samme turen en annen gang på litt bedre føre og ski.

Map    

Jarseng

Date:
05.02.2019
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
2.8km
Map    

Svanstul

Date:
03.02.2019
Characteristic:
Cross-country skiing
Distance:
5.4km

Familietur til Svanstul i nydelig vintervær og nyoppkjørte løyper. Barna i godt humør og klare for skitur også, ikke noe man opplever hver gang! Vi kom oss helt til Fugleleiken der det fristet med vafler. Koste oss i sola utafor hytta en stund før vi gikk tilbake. Flott tur!

Map