Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Bjørnholen med Anne

Date:
28.10.2018
Characteristic:
Jogging
Duration:
1:13h
Distance:
6.8km
Map    

Ustetind

Date:
08.09.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
11.6km
Map    

Gardevarri, kommunetopp i Måsøy

Date:
15.08.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
17.1km

Vekdig lettgått terreng og vi var heldige med været. Flot utsikt fra toppen. Tips: Blås i stien og sikt rett på toppen, det er lettgått i terrenget.

Map    

Store Haldi, kommunetopp i Alta

Date:
14.08.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
19.2km

Kanselert fly fra Tromsø :-( Menvi kom med neste fly :-) Mye stigning, men lettgått "vei" til observatoriet :-) Kaffe og vafler å få kjøpt :-D Steinørken til toppen :-( Tåke og ingen utsikt :-( Overnatting på observatoriet :-? Turen kan godt gjøres på en dag, men da er det nok enklere å gå på undersiden av observatoriet.

Map    

Soltinden, kommunetopp Karlsøy (andre forsøk)

Date:
11.08.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
13.5km

Vi lykkes med Soltinden ved andre forsøk. Flott vær og forhold. Fra Tredjevannet valgte vi å forsøke og følge en vegetasjonsstripe opp mot skaret vest for toppen. Det viste seg å være et veldig greit sted å komme seg opp til eggen, men derfra til toppen var det enten noen "luftige" sva å forsere eller, som vi valgte, å traverse bort "lia" et lite stykke. Vet egentlig ikke hva som er enklest. Er nok avhengig hvor høydesterk man er. Ned igjen forsøkte vi oss på renna som andre har benyttet. Her var det ganske greit å komme ned/opp, men det er veldig mye løs stein. Vi måtte derfor gå en og en ned en bit av renna av gangen, mens de andre måtte vente på sikre plasser da faren for å få en stein på seg var ekstremt stor. Vet ikke helt hvordan dette ville ha >>>

Map    

Hanglefjell, kommunetopp i Berlevåg

Date:
09.08.2018
Distance:
7.9km

Regn, regn og regn, men en kommunetopp. My steinur i skaret, men llers en grei tur. Tror det kna lønne seg å holde øst for botnen i skaret. Der er det mindre steinur. Flott varde på toppen. Der finnes det også et kaffeglass hvor man kan skrive navnet sitt. Ikke mange som har gjort det de siste åra.

Map    

Midthaugen, kommunetopp Nesseby

Date:
08.08.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
30.9km

Noen kommentarer til turen: Vi parkerte ved vannverket, men jeg tror det er greit å kjøre helt inn til der veien slutter selv om det er en grind rett etter vannverket. Man sparer noen meter på dette. Tror det kan lønne seg å følge ATV sporet som tar av til venstre rett etter bekken ved parkeringen opp på fjellet. Vi forsøkte å følge stien videre innover, men den forsvant ganske fort. Selv om lia var grei å forsere blir det noen dype bekkeraviner å forsere derfor tror jeg det er best å holde seg så høyt som mulig. Det er stort sett lettgått terreng innover fjellet selv om det også her er noen bekkeraviner som dog er ganske greie å passere. Vi fant begge vardene som andre Peakbookere har beskrevet. Varden på toppunktet er ganske unselig.

Map    

Garanascohkka, kommunetopp i Sør Varanger

Date:
07.08.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
12.6km

Map    

Hårteigen, kommunetopp i Ullensvang

Date:
31.07.2018
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
52:00h
Distance:
59.6km

En 3 dagers tur med 2 overnattinger på Hadlaskar turisthytte. Startet tirsdag 31/7 fra parkeringen ved Hjølmoberget(?) i litt tvilsomt vær. Regnet holdt seg borte intill vi rastet ved Hedlo, men da åpnet slusene seg. Også vind og tordan på vei til Hadlaskar så det ble en rask tur med forfriskende bad(?) da vi kom fram. 18,6 km / ca 4:35 totaltid, GPS spor her. Dagen etter var det fint vær og turen til selve målet Hårteigen ble en fin opplevelse med flott solskinn og utsikt fra toppen. 22,4 km / ca 7:35 totaltid, GPS spor her. Torsdag var det igjen litt halvtvilsom vær, men tilbaketuren til Hjølmoberget parkering gikk nesten uten i stort sett greit vær. Bar en regskur på ca 10 minutter gjorde at vi måtte ta frem regntøyet. Slitne og førnøyde satte vi kursen tilbake mot høysommeren på østlandet etter totalt >>>

Map    

Olsskavlen, kommunetopp Granvin og Voss

Date:
30.07.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
12.6km

Map