Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Storheia - Trondheim

Date:
28.10.2012
Characteristic:
Backcountry skiing
Map    

Geiteryggen - Halden

Date:
21.10.2012
Characteristic:
Bike trip - road
Map    

3 kommunetopper i Aust Agder på en dag - dag 2

Date:
23.09.2012
Characteristic:
Walk
Map    

Tre kommunetopper i Aust Agder pr dag - dag 1

Date:
22.09.2012
Characteristic:
Walk
Map    

Store Valefjell - Kragerø

Date:
21.09.2012
Characteristic:
Walk
Map    

Kommunetoppavstikker på familietur

Date:
08.09.2012
Characteristic:
Hike

Under familie tur til Eidsvoll skulle vi bo på Hurdalsjøen Hotell. Der var sjefen bevilget 2 timer før middag til egne aktiviteter og dessuten fått låne nøkkelen til skogsbilveien til Mathiesen Eidsvoll Værk. Dermed ble målet naturligvis en kommunetopp. Kjørte så langt det gikk mot toppen på skogsbilveien nord øst for toppen. Derfra rask gange i myr og skog delvis på skiløyper. Toppen med hytte ble nådd til tross for fortsatt dårlig rygg. Rask retur til bilen og litt rally tilbake til hotellet. Middagen der ble nådd med men noe margin. Anbefaler nok denne toppen på ski da det er fine skiløyper i området. Med på turen var Anne.

Map    

Topp som fortjener navnet

Date:
30.08.2012
Characteristic:
Bike trip - mixed

På vei til Nordseter ble det en avstikker til Sør-Odals og kommunens høyeste Granberget. Parkerte ved Odals jernverk og tok sykkelen fatt. Formedels en dårlig rygg ble både sykkelturen og toppbesøket en noe smertefull erfaring. Dessuten litt problem med å bestemme eksakt hvor toppen var, men vi besøkte begge de mulige stedene bare 2-300 meter fra skogsbilveien. Mye gran overalt og begrenset utsikt siden det i tillegg var lett regn og litt tåke. Planen var egentlig å bestige Rondeslottet dagen etter, men ryggen sa nei så dit måtte sjefen dra uten vedheng, Fikk følge av sønn og svigerdatter som tok turen fra Trondheim da. Med på turen var Anne.

Map    

Et par kommunetopper i Hedemark

Date:
01.07.2012
Characteristic:
Hike
Map    

Kompensasjonstopp i tåke og regn

Date:
29.06.2012
Characteristic:
Hillwalk

Turen startet fra Nordseter med bil til Mysusæter. Derfra sykkel til Rondvassbu, deretter rask gange retning Rondeslottet. Dessverre blåste det så ille da vi kom opp på skaret mellom Rondeslottet og Storronden at vi valgte å snu. Samme vei tilbake og i bilen på vei ba kommunetoppjegeren om det kunne bli en kompensasjonstopp. Valget falt på Muen og vi kjørte opp til parkeringen rett under Muen på Ringebufjellet. Toppen lå skjult i tåka, men grei sikt ved parkeringen. Fin merket sti mot toppen og jeg valgte rask gange/lett jogg. Jegeren slapp på vei mot toppen og det ble en tids venting i tett tåke på toppen da jegeren hadde greid å gå feil. Ikke mye utsikt, det eneste vi så var alle vardene som var bygd på toppen. Samme vei tilbake og jegeren var fornøyd med dagens fangst >>>

Map    

Fjelltur på sykkel og til fots

Date:
28.06.2012
Characteristic:
Hillwalk
Map