Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Facebook

Ikke så spennende.

Date:
15.06.2011

15.06.11 Kjørte fra Trondheim relativt tidlig og opp mot Grong. Planen var å være borte litt mer enn en dag, men jobben kalte på kvelden. Så ble litt langt å kjøre for en dagstur. Kjørte forbi Grong og videre forbi Harran hvor jeg tok av etterhvert på en grusvei som går til høyre. Bomstasjonen var blitt tatt ned så kostet ikke noe penger denne gangen. Fulgte veien helt inn til Solumsmoen hvor det ligger en en enslig hytte. Fulgte noen dårlige traktorspor til å begynne med, men varte ikke lenge. Så da var det egentlig å bare sikte innpå retning toppen og gikk forsåvidt opp sørsiden av fjellet. På toppen var det varde og postkasse. Overskyet, men god temperatur. Rett nedenfor varden gikk det en snørenne som jeg skle på et godt stykke som sparte meg for masse tid. :) Tid t/r: >>>

Map    

Beste turen på dette raidet.

Date:
10.06.2011

10.06.11 Fulgte skilting Skreikampen. Når jeg stoppet bilen var det 28 gr og solen dukket frem. Her var det bare å kle av seg for så å sette kursen mot toppen. Var veldig vått også på denne turen. Godt med en god del sol og varme. Fikk meget bra utsikt over Mjøsa fra toppen. Ble en liten pause for å nyte solen. Gikk rolig tilbake og koste meg i varmen. Dette ble den siste turen på dette raidet, så nå går turen til Trondheim. Kom ikke lengre enn til Elverum da vi bestemte oss for å overnatte her grunnet alle flom ødeleggelsene.

Map    

Sti var blitt til bekk.

Date:
10.06.2011
Map    

Godt med sykkel her.

Date:
10.06.2011

10.06.11 Kom fra Maura og kjørte vestover hvor vi tok av på en vei mot Asakskogen. Her var det noen hissige skilt om innkjøring forbudt, men fulgte veien helt inn til bommen. Syklet herfra et godt stykke på grusvei inn til Kvernsjøstua. Her var det ingen stier å følge, så beit bare i det sure eplet og valset gjennom våte myrer, busker osv... Ble møtt av en hoggorm på veien opp. På toppen var det åpen hytte med bok som man kan skrive seg inn i. Kjapt ned igjen så søla skvatt. 14,5 km t/r 1 t 40 min Høydemeter: 479 m.

Map    

Møkkatur.

Date:
09.06.2011

09.06.11 Rett før Sand kjørte vi av på en grusvei til høyre. Fulgte denne et godt stykke innover. Kom til 2 kryss hvor vi tok til venstre begge gangene. Når man kommer til et siste veiskille, går veien til høyre og venstre. Kjørte her til venstre og ned bakken. Her står det et skilt med Ursknappen på høyre side. Starter en traktorvei opp til et hogstfelt. Gikk over hogstfeltet hvor vi ble utrolige våte. Det regnet og myrene var gjennomvåte. Dårlige stier til denne toppen, så ble en del offroad. På toppen var det en bok som vi skrev oss inn i. Her er det visst en ved navn Terje som tydeligvis har skrevet seg inn tusen ganger........ Anne Maren var med på turen. 3,5km t/r 1 t 15 min t/r Høydmeter: 155 m.

Map    

Litt oppholde på denne.

Date:
08.06.2011
Map    

Tåken har lettet...litt hvertfall.

Date:
08.06.2011
Characteristic:
Trip by foot
Duration:
2:45h
Distance:
15.7km

Kommunetopper 08.06.11 Vi kjørte opp til Høgevard hyttefelt og fulgte gps så langt inn under toppen som mulig. Parkerte ved ei hytte hvor det ikke var antydning til sti. Gikk nesten rett linje til toppen. Fikk litt utsikt på toppen, men ikke det helt store. Tåken kom sigende, så jeg sendte madammen ned til bilen. Jeg fortsatte i raskt tempo mot neste kommunetopp. Det gikk ganske greit å følge ryggen mot Gråfjell så ned i dalen og straka vegen opp mot toppen. Her var det tett tåke og ganske håpløst. Ble ikke her mange sekundene før jeg returnerte ned til bilen.

Map    

Litt bedre vær på denne.

Date:
08.06.2011
Map    

Atter tåke.

Date:
07.06.2011
Map