Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Facebook

Råna

Date:
26.08.2006

Kjørte inn ved Urke og parkerte et lite stykke inn i dalen,fulgte god sti innover mot Urkedalstindene. Fulgte dalen som dreier vest og helt inni enden hvor man må opp endel sva.Ryggen dreier videre mot høyre litt luftig her og der.Lett videre mot Råna som ligger vestover.Flott utsikt mot Reindalstind og sunnmøres største isbre. På returen brukte vi ca en halv time opp Reinvasstind og fortsatte samme rute tilbake.Totaltid ca 5-6 timer. Asgeir var med på turen.Jakta,Slogen,Skårasalen,Dalegubben,Kvitegga og Hornindalrokken er også flotte turer i dette området.

Map    

Vikesoksa

Date:
13.08.2006

Vi kom rv.64 fra Sunndalsøra til Øksendal. Kjørte innover Øksendalen til Brandstad. Veien videre er stengt med bom, men vi fikk lov av bonden å fortsette helt inn til Jønnstad-setra. Startet med å gå bratt opp skogen etter litt dårlig sti. Videre langs Kløfteelva til vannet på 981. Fortsatte på nordvestsiden av vannet på skrå opp stigningene under 1502 høgda til foten på Vikesoksa. Herfra bratt opp steinura til Lille Vikesoksa 1765. Traff en gjeng som hadde tenkt seg kun hit. Fortsatte litt luftig ned i skaret som skiller disse toppen og videre opp på andre siden. Gikk over snøflanken og opp den siste stigningen til toppvarden. Knallfin topp og glimrende utsikt. Store høydeforskjeller på toppene rundt Eikesdalsvannet. Med på turen Asgeir og Paal Andre. Tid ca 8 timer t/r.

Map    

et helvete å komme opp

Date:
12.08.2006
Map    

Rask tur opp

Date:
12.08.2006
Map    

Storkalkinn

Date:
06.08.2006

Dette er en skikkelig råtass av en topp..! Sunndal har flere topper i området over 1800m. Det sies at Kalkinn har landets lengste oppoverbakke-mulig det.! Er vel ingen som starter å gå fra Lusterfjorden for å gå på Storen i disse dager. Parkerte ved Hoven og gikk innover Hareimdalen med Kalkinn hengende høyt over oss. Litt klyving innerst ved Hareimsfalla. Her henger en gammel wire som ble brukt før i tiden. Vi holdt oss i denne vi også, men var ikke helt trygge.! Litt før vannet på 1119 moh dreide vi bratt opp en "endeløs" lang rygg med mye løs ur. Oppe på selve topp-ryggen ganske så flatt bort til toppen med varde. Her var vi litt uheldig og fikk noen tåkedotter. ca 9 timer. Asgeir og Paal var med.

Map