Besselvassheia (18.06.2021)

Written by LivogKristen (Liv Skåsheim) GSM

Duration 2h 04min
Distance 6.8km
Vertical meters 134m
GPS
Ascents Besselvassheia (76m) 18.06.2021 14:45
Visits of other PBEs Øverskardvågen p-plass (10m) 18.06.2021 14:45
Endelig fikk vi tid til en kort kommunetoppsamlingstur mellom mine sykehustimer og andre ting. Vi kjørte til Dovrefjell og overnattet på en plass vi ofte overnatter når vi kjører nordover. Dagen etter kjørte vi til Frøya og parkerte på denne p-plassen, veien videre er stengt med bom.
Avkjørselen kommer litt brått på og vi hadde to utålmodige biler bak oss, så vi skrapet litt nedi bak på bobilen fordi det var et stort hull i veien. Men heldigvis ble det ikke skade.
Gikk innover traktorveien og passerte en idyllisk plass med en hytte. Her var det også en grind og mange villsauer. Videre langs merket sti over koller, opp og ned og gjennom myr, men det var ganske bra å gå nå, ble ikke våte. Det blåste skikkelig på hele turen og på toppen var det nesten vanskelig å finne le. Litt mat med fin utsikt og noen bilder før vi returnerte samme vei. Kjørte så ut til det spesielle stedet Titran og tok noen bilder i blåsten der. Fant ut at det var best å finne seg en leplass på Hitra og kjørte gjennom tunellen igjen. Denne gangen kjørte vi veien som går vestover over Hitra fra nord for å gå Mørkdalstuva dagen etter.
Denne hytten ligger nydelig til ved Grasdalsvatnet
Denne hytten ligger nydelig til ved Grasdalsvatnet
Klumpan
Klumpan
Toppen
Toppen
Hvem gjemmer seg der i blåsten på toppen?
Hvem gjemmer seg der i blåsten på toppen?

User comments

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.