Kittilskollen (29.04.2012)

Written by 19topper (Tor-Arne Paulsen) GSM

Characteristic Hike
Duration 1h 31min
Distance 5.5km
Vertical meters 241m
GPS
Ascents Kittilskollen (303m) 29.04.2012

Skien pf 100 topp. Tur følge: Sniff, tre tiurer, en røy og to Ekorn:)))))))

Parkerte nede ved Gåsodden. Her var det parkering forbudt og parkering for båt eller hytt eiere om hverandre. Så til slutt parkerte jeg midt i det hele, til naboenes lange øyne... her var det mange nysgjerrigperer he he, så det er sikkert ikke mye trafikk i området??!!

Ja ja, ruslet opp skogsbilvei, til denne tok slutt. Derfra skogsvei / sti et stykke før jeg tok til venstre, før stien gikk feil vei. Fant ikke noe sti videre opp, på tross av stor varde på toppen, nydelig utsikt, og gammel registrerings kasse. Noe dyretråkk innimellom....

Så tre tiurer, og en av dem var det virkelig størrelse på, nesten så det ble solformørkelse,, den var STOR! Sniff ble helt paff, og sto bare å så på... vanligvis er han i 200 etter dem, men ikke denne:)

Oppe på toppen var det fin varde, gammel boks for registrering, men ingen bok. Og på kanten mot syd var det en utrolig flott utsikt. Og bål pass for den som ønsker. Og jo, myggen blir stor i år. De som var kommet her i kveld, var det størrelse på.. Alt var stor i kveld:-D

Når vi var kommet ned, satte vi oss og nøt utsikten, fiske-vak i vannet, kveldsolen, og takket hverandre for en flott dag. Tjohoo, live er herlig.

Derfor avslutter vi tur rapporten med noen vakre toner og kloke ord:

‎"Og Livskvalitet går overhodet ikke på hva man har, men hvordan man føler man er, og hvorledes det er; hva er det som gleder oss?"

-Arne Ness, i Thomas Dybdahls If we want it it's right

User comments

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.