Stålfjellet (27.04.2012)

Written by 19topper (Tor-Arne Paulsen) GSM

Characteristic Hike
Duration 1h 18min
Distance 6.3km
Vertical meters 181m
GPS
Ascents Stålfjellet (302m) 27.04.2012

Skien pf 100 topp. Tur følge: Sniff:) Flott:( Snegle:(

Vi kjørte til stor parkering plass "innerst" på Høydalsveien. Det går forsåvidt greit å kjøre videre, men det står på skiltet at det kreves spesiell kjøretillatelse for å kjøre videre. Og magefølelsen sa at i dag var dette ett påbud en burde følge:) Så derfor brukte Sniff og jeg dette som en treningstur før Larviksløpet i morgen. (sikkert ikke den beste og eneste forberedelsen før 8 km gateløp! å jogge etter skogstien i fjell-skoene kvelden før!?)

Pytt, pytt, vi kom oss da opp til toppen (på grei skogsvei helt opp til myra rett under topp punktet) uten den helt store alpine følelsen;-D Liten kolle, med ett halvråtten trig stolpe i lyngen. Men 100 meter mot øst, på "nabotoppen" var det finere. Gammel bål plass her, og fjell en kan fyre bål oppå, og steiner som kan brukes til stol, klatring og ly:)

Det var ikke vanskelig å se at det hadde regnet godt de siste dagene, da det rant "overvann" i de fleste stiene / dyre-tråkkene, og myrene var blitt til vann. OG Sniff hadde tre snegler!!!!! i pelsen, når vi kom ned igjen. Vi er vant med flott i pels og hud, men snegler??!! den var ny...!!

Uansett var dette en flott tur:) T-shirt temperatur og sol gløtt ila turen:) Og på topp platåets sydligste punkt, kunne en se Telemarks-kyst i mellom trærne.

Sniff er lei av å posere...sorry gamle venn;-)
Sniff er lei av å posere...sorry gamle venn;-)

User comments

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.