Bustingen (12.02.2012)

Written by 19topper (Tor-Arne Paulsen) GSM

Characteristic Ski trip
Duration 1h 34min
Distance 2.5km
Vertical meters 130m
GPS
Ascents Bustingen (276m) 12.02.2012

Andeby...nei, Andebu?!

Vestfold pf ? topp. Tur følge: Magnus og Sniff:))

Det er noe eget med Andebu!! Vi har fartet litt rund forbi siste årene. Og oppsøkt mang en parkering, hytter, tun, bygdefolk, byfolk, fjellfolk, skogsvei, osv. privat eller offentlig. Men vi opplever stadig folk i Andebu som lite opptatt av gjestfrihet. Og i dag kom vi i snakk med andre turgåere som hadde samme opplevelsen. Synd, da folk rett og slett snur og drar hjem, i stedet for å nyte naturen. Er egentlig litt glad jeg ikke kjenner noen fra Andebu personlig..tror jeg?

Vel nok om det, vi fikk loset oss selv til ett sted å parkere på nordsiden, som ikke utløste røde kinner, og hurtig puls til noen fra Andebu. Se øyet/ Kart, ift parkering. Ved å følge sti, også på nordsiden, som til alt helle hadde ett skuter spor nesten helt til toppen. Kom vi opp til toppen, ikke langt i fra høyspent`en som går på nordsiden av toppen. Her oppe står lys-mastene m/ lys ennå i slalåmbakken som nok har vært i drift for ikke lenge siden? Vi gikk fra toppen på 275,5 og bort til 273 moh toppen som er markert på en del kart. Så var vi sikker på at høyeste punkt var tråkket på, med både sko og poter:)

Magnus testa snowboardet ned igjen, og jeg på mine gamle fjell-ski, fikk vi en moro tur ned igjen, som ble foreviget på film:)

FILM-SNUTT

User comments

  • -
    avatar

    Missing title

    Written by Mayhassen 01.08.2012 21:31

    Det gjelder nok ikke flertallet, men det er nok fortsatt noen igjen som er litt redd for at noen skal lukte himkoken vettu:)

    • -
      avatar

      Sv:

      Written by 19topper 01.08.2012 22:05

      Kjøper den;))

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.