Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

En varm dag

Date:
20.07.2014
Duration:
1:58h
Distance:
4.9km

Tanken idag var egentlig å ta flere topper. Men så stoppa varmen oss fra å ta fler. Etter å gått veksen langs først, og deretter opp til Valsjøberget, så ble det stopp. Ble heller enige om å ta flere en annen dag. Med 25 pluss, og masse klegg, så mye man kan huske i mans minne, så ble det stopp. Men takk for fin tur Runarhaga (Runar Haga)

Map    

Himmelbjerget

Date:
16.07.2014

Etter å hørt mye om denne toppen, så måtte vi bare. Denne lå også ikke så langt unna der vi bodde. Så hvorfor ikke? Nok en liten tur med bilen. Og nok engang kunne man kjøre nesten helt opp. Par hundre meter å gå. Men må innrømme at her ble jeg skuffa. Det ble litt for kommersielt og mye tilstelt. Det var også et tårn her også. Men her måtte man betale for å gå opp. Ogå parkering. Det var meget populært her og mye folk, i motsetning til det høyeste punktet. Vi dro relativt raskt.

Map    

Et par danske

Date:
12.07.2014

Denna turen her ble tatt spontant når vi var i Danmark. Begynte å sysle litt med å sjekke ut hva som var Danmarks høyeste punkt. Det viste seg at den lå like ved der vi bodde, så da var det bare å sko på bilen, og stikke bort en tur. Toppen var egentlig bare nesten å kjøre rett opp til, så da var det gjort. Alle unga var med, og fruen.

Map    

Tur i Alvdal

Date:
02.07.2014

Joda. Så ble en tur spontantur nordover, med Tronstoppen som mål. Var en relativt grei tur opp. Vi valgte å kjøre opp mellom de to toppene. Tron hovedtopp, og Kommunetoppen til Tynset. Så gikk turen ned igjen. Tok en tur innom Aukrustsenteret, og bedrev litt aktiviteter der et par timers tid. Med det nye rakket-tårnet, så var gutta sysselsatt. På vei hjem, så ble det en rask stopp på Jutulhogget. Bare for å vise og forklare gutta hva som har skjedd her.

Map    

En kjapp tur

Date:
01.07.2014
Map