Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Muen (Ringebu)

Date:
03.11.2019
Characteristic:
Hike
Duration:
1:58h
Distance:
4.8km

Det var en solskinnsdag, så det ble en spontantur til Venabygdsfjellet. Stoppet på en P-plass langs fylkesvei 27 ved Muvatnet. Det hadde snødd litt, så noen sti var ikke så lett å finne. Men gikk mye på skare. Fryktet at det skulle bli isete på det bratteste, men det gikk fint. Lettere å følge noe av stien nedover igjen. Kort og grei to-timerstur.

Map    

Tua (Ringsaker), Hemmelkampen (Åmot) og Kroksjøhøgda (Hamar)

Date:
02.11.2019
Characteristic:
Hike
Duration:
6:28h
Distance:
24.1km

Det ble en drøy rundtur for å få med meg så mange topper som mulig før sola gikk ned. Parkerte på P-plassen ved Skvaldra etter å ha passert bommen ved Brumundsaga til den nette sum av 136,- Var litt oppover i skog før man kom opp på snaufjellet. Nydelig tur i solskinn. Hadde snødd litt, så det var ikke alltid like lett å se hvor stiene var. Men det var lett å gå på skare.

Map    

Djuptjernkampen (Nord-Aurdal)

Date:
01.11.2019
Characteristic:
Hike
Duration:
2:57h
Distance:
13.7km

Enkel og fin tur fra P-plass langs fylkesvei 204. Gikk oppom Solskiva på veien oppover, men den er nok enda lettere å ta på veien tilbake.

Map    

Spåtind (Etnedal og Nordre Land)

Date:
01.11.2019
Characteristic:
Hike
Duration:
3:45h
Distance:
13.0km

Gikk fra ei parkeringslomme langs fylkesvei 204. Det var skiltet bra og stien var oppgått, men snø gjorde at jeg misset på stien og gikk periodevis i lyng uten at det ble nevneverdig tungt. Sikten var ganske god helt til jeg kom til foten av Spåtind. Derfra og opp var det tett tåke og skare.

Map