Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Mælakollen

Date:
29.06.2017
Characteristic:
Hike

Kjørte opp til Ferista og parkerte på Brånaskottet. Fulgte blåmerket sti opp til toppen og gikk deretter rundt og ned på østsiden så tilbake til bilen.

Map    

Øvrumkollen

Date:
28.06.2017

Standard rundtur fra Jarseng til Øvrumskollen. Gikk opp raskeste veg og ned på baksiden og vegen tilbake. Var også innom der flotte rasteplassen med kjempe utsikt over Grenland. Bente var med på turen. Mange fine sommerfugler som var ute og fløy, bl.a så jeg ospesommerfugl for første gang.

Map    

Falkenuten

Date:
19.06.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
3.0km

Dagens tur gikk til Falkenuten i Rauland. Etter å ha hørt så mye om denne hellelagte stien opp til Falkenuten måtte vi prøve den. Utrolig godt håndtverk, men trenger vi slike "anlegg" i norsk natur? Jeg mener nei. Men ser at Vinje kommune har laget en turistattraskjon av lav ås med flott utsikt. Vet at nå har jeg vært her og liten sjanse til å komme hit igjen. Been there, done that. Vi parkerte ved første parkering vi kom til, men oppdaget i etterkant at det ikke var hovedparkeringen som er bilde av her, den lå noen meter lengre inn. Men det var også merket med skilt fra denne parkeringen, så derfor ble vi lurt. Vi tuslet oppover og kom omsider til den hellelagt stien. På tilbaketuren gikk vi hellene helt ned til hovedparkeringsplassen. Det var laget til mange gode krakker >>>

Map    

Blåfjell -Titoppern nr2

Date:
06.06.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
5.9km

En tur i aldeles nydelig blomsterprakt i dag. Det har eksplodert i planteverden de siste dagene. Parkerte på Kleven i dag og gikk ruta rett fram ved Stakamyr. Returen gikk østover og tok av fra stien til Solvika og ned mot Stakamyr og så tilbake til bilen. Fint og tørt å gå i dag. Det er langt ut langbaner over de bløteste områdene.

Map