Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Vestre Vealøs

Date:
17.05.2014
Map     1 comment

Mælakollen

Date:
16.05.2014
Map    

Holtankollen med TTF

Date:
14.05.2014
Map    

Bryggefjell rundt

Date:
08.05.2014

Solodøgn på skolen, fra 09.00 til 14.00 neste dag, uten klokke, mobil, kart, kompass, sovepose, kniv, bare med øks, vindsekk og liggeunderlag samt litt mat og litt varmt tøy, men ikke skift. Kjørte mot Stavsholt men ble fort stoppen av snøen og måtte gå de 3-4 siste km på veg inn. Turen startet så videre mot Myklestul så videre til Brekkegrenda for å se på søstermarihand. Flere hundre av dem på jordene. Jeg kom også i nærkontakt med en rådyrbukk som tuslet forbi meg på 20-30 m avstand. Et flott syn. Det var tydelig at den hadde sett og lukta meg, men siden jeg ikke bevegde meg så turte den å gå videre. Tilbake og inn mellom Blåfjell og Bryggefjell. Her var det en virvar for å komme fram. I ei li ned mot vannet i skaret var det mye vindfall og snø som gjorde turen gjennom >>>

Galten

Date:
02.05.2014

Ti-topper tur hjemmefra sammen med Anjing. Vi gikk opp til vannverket så videre til skogsbilvegen. Tok snarvegen over der skogsbilvegen tar en sving. Fulgte gammel traktorspor oppover lia fra Sandbekk, men kom ut av det, så villgikk til jeg kom inn på en gammel gjengrodd traktorveg gjennom ei skjæring. kom inn på merket sti like før toppen. Mye folk på toppen. Tilbake gikk jeg om Olbogatjenn og Langevann og videre rett ned til Bakkanestua fra Grasdalstjønn.

Map    

Nordkollen

Date:
01.05.2014

Årets ti-topper i gang. Nordkollen i dag sammen med Anjing. Gikk opp den blåmerket stien fra Kvisla til toppen og gikk ned en annen gammel umerket sti/kjerreveg som var litt ryddet. Kom inn på blåmerket sti igjen rett før jeg kom ned til skogsbilvegen som jeg fulgte et stykke oppe i lia. Denne kommer jeg til å bruke flere ganger, en god avveksling og en rundtur isteden for å gå opp og ned. Fint vær, litt kjølig, tørt i skogen nå, mye folk ute denne første ti-topper dagen. Har aldri møtt så mange på tur til Nordkollen noen gang. Tidlig vår, liljekonvallen blomstret allerede.

Map