Archive - Date

Collected lists

Lysskarfjellet

Date:
19.06.2016
Map    

Søre Midtfjellet, Blåmanen og Rundemanen

Date:
12.06.2016

Parkerte ved Svartediket (Haukeland skole pga stappfullt), og begav meg opp på nye destinasjoner på Byfjellene. Er snart ikke mangen igjen. Gikk opp den asfalterte stien rett til venstre ved bommen. Kom opp i et boligområde og fant etterhvert stien videre. Ble litt skuffet når jeg gått på asfalt lenge og ble veldig glad når jeg fant en lite skjult sti på siden til högre som ledde meg ut i litt mer aleneterreng og kom opp til en hytte. Fortsatte videre og det gikk relativt bratt upp mot Söre Midtfjellet. Gikk videre derfra mot Blåmanen og kom opp til Blåmanen sin vestre topp. Fant ingen god sti til den östre toppen, men klarte nå å komme meg opp dit etterhvert. Gikk derfra til Rundemanen og tilbake hjem ned grusveien via Tarlebövatnet og Svartediket.

Map    

Ulriken

Date:
20.05.2016
Map    

Som Legolas på byfjellene

Date:
23.03.2016

Ble en lang tur idag. Trasket opp Landåssvingene som vanlig, fortsatte via Baunehytten og bortover mot Glovrevatnene. Tok ryggen opp via Noreg og hadde egentlig vurdert å gå via Turnerhytten, men da jeg inså at jeg kunde gå på skaren så tok jeg en snarvei med direkte kurs på Valhall og bort til Hauggjeldsvarden. Hadde tenkt å skrive i turboken, men noen tulling hadde ikke klart å legge den i plastikkposen og det var vått og sidene var klibrete og frosne sammen. Så det gikk ikke noe videre bra. Var der i hvert fall. Når jeg sto der oppdaget jeg at det sto en svär varde jeg aldri sett för (hvordan nå det er mulig?). Siden jeg kunde gå på skaren (likt Legolas) durte jeg på bortover og opp på den. Det var da tydeligvis menneskerettighetens varde. Prövde å snarveie meg med >>>

Map    

I tåken på byfjellene

Date:
20.03.2016
Map    

Landåsfjellet

Date:
15.03.2016
Map    

Landåsfjellet

Date:
11.03.2016
Map    

Løvstakken

Date:
09.01.2016

Mörkertur till Lövstakken med Kjetil, Sondre & Charlotte med start/slutt Danmarksplass. Bommet oppgangen og fulgte den nye lövstien en god vei söderover för vi bestemte oss å dra tilbake og opp ved Jesus Lever. Charlotte & Sondre måtte snu grunnet tidsbrist etter en hyggelig kaffipause men jeg og Kjetil tok oss opp til toppen. Förste turen jeg brukt hodelykten min. Var mangen fine iskrystaller i gresset. Helt greit tur. Nedveien tok vi en litt annen sti som viste seg å väre rimelig bratt. Rundet på en måte Strandafjellet og gikk bratt nedover på en mulig sti. Litt glatt og bratt så anbefaler rett og slett ikke den veien nedover vinterstid. Godt å endelig ha värt på fjell igjen og fint å fått begynt året med en enkel kjent tur.

Map