Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Bukkaskolten

Date:
28.03.2020

Fra Strandfjellet kom vi ned til Måvatnet. Fortsatte på sti og tråkk utover ryggen mellom Måvatnet og Yrkefjorden til Bukkaskolten. Nydelig utsikt, men iskald vind også her. Kort pause bak en stein før vi returnerte til Stråtveit.

Map    

Strandfjellet

Date:
28.03.2020

Tur fra Stråtveit. Først på skogsvei, deretter i granskog og til slutt i einerkratt. Flott utsikt i alle retninger, men kald nordavind. Vi fortsatte ned en bratt dal til Måvatnet og i østenden av vannet møtte vi merket sti fra Stråtveit. Fortsatte så mot Bukkaskolten.

Map     2 comments

Stråtveit

Date:
28.03.2020
Map    

Høgeknubben

Date:
22.03.2020

Fint turvær i Ryfylke. 2 biler på ferja i disse corona-tidene! Vi hadde lurt litt på hvordan denne utfordringen skulle bestiges. Vi gikk over gangbrua mellom Moldbakken og Gil. Fra Moldbakken fant vi rester av en gammel sti opp mot Vassdalen bak Geitåsen. Vi fant ingen god plass til å gå ned i Kordalen, så vi fulgte høyden og gikk ned innerst i Kordalen. Vi krysset dalen og fulgte ryggen ut til vi stod på toppen med utsikt mot Jøsenfjorden, Nordraheia, Hjorteland og til dels også Ulladalen. En av de mer kompliserte toppene å bestige! Det kan kanskje være noen som vet om et bedre valg av rute?

Map    

Fuglahammaren

Date:
21.03.2020

Tur fra veikrysset på Bjerga. Flott vårvær og fin utsikt over alle Sjernarøyane.

Map    

Domfjellet

Date:
21.03.2020

Besøk oppom Domfjellet på vei til Ørnakula.

Map    

Ørnakula utsiktspunkt

Date:
21.03.2020
Map    

Eikåsen

Date:
21.03.2020

Klart, stille vårvær innbød til øyhopping i den nordligste delen av Stavanger, dvs gamle Finnøy kommune. Vi startet ved kirka på Kyrkjøy og gikk på merket sti til Eikåsen. Nydelig utsikt over Sjernarøyane og Boknafjorden.

Map    

Ørnakula

Date:
21.03.2020

Flott vårvær. Tur på merket løype fra Høgaste. Fantastisk utsikt mot nord og øst fra toppen.

Map    

Vestbøvarden

Date:
21.03.2020

Flott vårvær i Boknafjorden. Dårlig vei til parkeringsplassenog dårlig sti til toppen. Flott varde midt i dyrka mark.

Map