Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Bukkanibba

Date:
12.01.2020

I dag gikk vi fra Vikebygd. Parkerte ved kirka og gikk forbi Langavatnet til Vikastølen. Derfra krysset vi Viksdalen litt sør for den elektriske linja og fant en vei i skråningen opp mot Bukkanibba. Vi svingte mot nord og gikk på ryggen opp til den fine varden. Flott utsikt mot Ølen, Gråhorga, Hardangerfjorden og mot Trollafjellet. Vi skrådde sørvestover mot Viksdalen og gikk rett opp østsida av Javnanuten.

Map    

Javnanuten

Date:
12.01.2020

Vi kom fra Vikebygd, krysset Viksdalen og gikk opp til Bukkenibba. Vi krsysset Viksdalen på ny og gikk opp østsiden av Javnanuten. Flott utsyn til Vikebygd og tilbake til Bukkanibba. På hjemveien gikk vi mot nordvest ned til stien fra Våbrekka. Stien fulgte vi ned til Vikelva og gikk så veien ned til kirka der bilen var parkert.

Map    

Helgafjellet

Date:
04.01.2020

I dag fikk vi fint vintervær. Da ble det tur på skogsveier i Jelsa. Vi startet nedenfor Landsnestunnelen og gikk først mot Helgafjell. Greit å gå i 6 - 8 cm snø. Flott varde på toppen og fin utsikt. Vi gikk videre mot Kyrkjefjellet.

Map    

Kyrkjefjellet

Date:
04.01.2020

Fra Helgafjellet fortsatte vi på skogsveier helt til toppen av Kyrkjefjellet. Den fineste toppen med mest utsikt, var helt øst. Men den «tellende toppen» ser ut til å være den som er helt vest. Den har ei stor steinblokk på toppen. Fin utsikt mot sør og øst. Retur på skogsveier til bilen på veien nedenfor Landsnestunnelen.

Map    

Rossafjellet

Date:
01.01.2020

Grå start på det nye tiåret. Vi gikk fra Narravika på skogsvei, dyretråkk og i kratt. Til slutt nådde vi toppen med en liten varde og rester etter et trig-punkt. Svært begrenset utsikt både pga. været og pga. skogen. Borgøya kunne skimtes i tåka.

Map