Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Hodnafjellet

Date:
30.11.2019

Fin tur med Sørlandsbesøk fra Sel i klart, vinterlig vær. Flott utsikt.

Map    

Varafjell

Date:
24.11.2019

Tur fra krysset i Kjervamyra på vei til Storefjellnibba. Fin utsikt fra Varafjell før vi fortsatte på merket mot Storafjellnibba. Temmelig våt og myrete sti.

Map    

Storefjellnibba

Date:
24.11.2019

Tur fra Kjervamyra over Varafjell. Bra merking fra Varafjell. Fantastisk utsikt fra den flotte varden på toppen av Storefjellnibba.

Map    

Risheia

Date:
23.11.2019

Flott, mildt turvær i november. Vi fulgte først gårdsveien til Ramsfjell. Flott utsikt fra gårdene. Spesielt fint på Indre Ramsfjell. Vi fulgte et lite dalføre fra stien mellom Midtre og Indre Ramsfjell. Etter hvert skrådde vi mot nordøst og så den flotte varden på Risfjellet. En del vind på toppen. Men flott utsikt til Jøsenfjorden og Boknafjorden. Retur samme vei som vi kom opp.

Map    

Jamnarheia

Date:
10.11.2019

Fint høstvær fristet til tur i Lyngsheia. Vi startet ved Jamnarheia før vi fortsatte til Krostølfjellet og Hjelmen. Flott utsikt mot Årdal og mot Sandvatnet.

Map    

Hjelmen

Date:
10.11.2019

Vi kom fra Jamnarheia og Krostølfjellet. Mye grove morenemasser på vei opp til toppen. Flott utsikt fra varden på utsiktspunktet helt nord på ryggen. Utsikt mot Tindafjellet og Årdal. På toppen var det ingen varde. Vi fortsatte tilbake til bilen ved Jamnarheia.

Map    

Krostølfjellet

Date:
10.11.2019

Fra Jamnarfjellet gikk vi videre til Krostølfjellet. Flott utsikt mot Sandvatnet, Sundmork og Tindafjellet. Videre fortsatte vi mot Hjelmen.

Map    

Indra Øksnafjellet

Date:
09.11.2019

Himmelen ble ikke så klar som meterologene hadde lovet. Men likevel fint, stille turvær. Vi gikk fra Vika på skogsveier. Fint topp-platå med utsikt i mot Jøsenfjorden og heiene i indre Hjelmeland.

Map    

Hjelmen

Date:
09.11.2019

Tur til Hjelmen i solnedgangen. Fin stemning. Vi gikk fra kirka.

Map    

Låklinuten

Date:
03.11.2019

Flott vær i nordfylket. Tur fra Innbjoa. Lunt og godt i sola bak toppen. Flott utsikt mot Hardangerfjorden.

Map