Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Molteheia

Date:
25.08.2019

Etter å ha vært på Iglandsklubbafjellet, gikk vi sørover mot stien. Vi krysset stien og fortsatte innover heia videre sørover. Fantastisk flotte svaberg på toppen. Fin topp, flott utsikt, men beskjeden varde. 20 grader og nesten vindstille på toppen! Retur tilbake nordover til stien før vi dreide vestover til Kveven og videre tilbake til bilen på sørsida av Litle Sandvatnet.

Map    

Iglandsklubbafjellet

Date:
25.08.2019

Fantastisk sommervær i dag. Da måtte det bli Lyngsheia og Iglandsklubbafjellet. Vi parkerte på sørsiden av Litle Sandvatnet og gikk på sti til Kveven. Vi fortsatte på god sti østover parallelt med Grubbedalen. På topp-punktet av stien vendte vi nordover mot Iglandsklubbafjellet. Først over en høyde, deretter krysset vi Grubbedalen og til slutt gikk vi opp mot toppen på en fin rygg. Flott varde, nydelig utsikt og en god følelse å være på toppen av «Kongen i Lyngsheia». Retur tilbake til stien før vi fortsatte til Molteheia.

Map    

Serifjellet

Date:
24.08.2019

Flott dag i Frafjordheia. Vi kom fra Sauafjellet. Fra Perastølen gikk vi nordvestover mot Serifjellet. Litt ulendt terreng med myrer og litt opp og ned. Flott utsikt, faktisk vel så flott som fra Frafjordhatten. Fra trigpunktet, som er noe nærmere Espedalen, var det bra utsikt over dalen. På returen gikk vi ned til Brekkevatnet og ned stien til Nedre Espedal. Flott utsikt mot fossen. Fra Nedre Espedal gikk vi til fots tilbake til bilen i Øvre Espedal. På tilbaketuren var det 19 grader og vinstille. Flott sensommer og flott rundtur!

Map    

Sauafjellet

Date:
24.08.2019

Flott dag i Frafjordheia. Vi parkerte i Øvre Espedal og gikk til Øvre Espedalstølen. Videre fulgte vi stien mot Frafjord. På toppen gikk vi opp til høyre mot vest til Sauafjellet. Flott varde og flott utsikt. Vi fortsatte videre over Sauafjellet mot Espedalstølen og Perastølen.

Map    

Aust for Serifjellet

Date:
24.08.2019
Map    

Bjødnaknuten

Date:
16.08.2019

Endelig en dag med fint vær. Da ble det tur til Maudal. Vi parkerte ved kraftverket og gikk på vei opp til demningen ved Myrtjørna. Forholdsvis greit terreng på nordsida av Myrtjørna fram til Bjødnaknuten. Flott utsikt. Stille og fint på toppen. Etter en time på toppen returnerte vi tilbake samme vei som vi kom opp.

Map    

Kattaborga

Date:
15.08.2019

Så er Høgebjørg ute av Sandnes-lista og Kattaborga er funnet å være høyere. Vi tok derfor en tur til Lauvåsvågen. Fin utsikt utover Boknafjorden fra trig-punktet og fin utsikt nordover fra knausen litt lenger øst, som vel egentlig er den høyeste.

Map    

Tindafjellet

Date:
14.08.2019

Tur inn Utmyrveien fra RV 13. Vi fulgte skogsveien til endes. Videre var det greit terreng å gå i inn til Tindafjellet. Fjellet er ei stor, blanskurt hei med en flott varde på toppen. Flott utsyn over Årdal, Boknafjorden og ellers over Lyngsheia.

Map    

Trollanipa

Date:
13.08.2019

Flott utsiktsplass på rundtur til Trollafjellet. Nydelig utsikt over Vikebygd og Sveio.

Map    

Trollafjellet

Date:
13.08.2019

Rundtur fra Vikebygd via Trollanibba og ned via Longevatn. Sleipt og vått. Men flott utsikt på toppen. Fin rundtur!

Map