Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Hovda

Date:
28.04.2019

Nydelig ettermiddag i nordfylket; blikkstille og med trolske skyer rundt fjellene. Flott utsikt i alle retninger. Veldig fin topptur.

Map    

Nerskarknuten

Date:
27.04.2019

Grå dag, men fint opplett på ettermiddagen. Da passet det bra med en tur på Nerskarknuten. Vi parkerte ved Austrumdalsvannet og fulgte en renneformasjon opp til toppen. Fin utsikt til Austrumdalen, Rambjørgheia og Malmei.

Map    

Litlaheia

Date:
22.04.2019

Nydelig påskevær. Det er lenge siden vi har vært i nedre del av Brådlandsdalen. Så da ble det tur til Litlaheia. Det er ikke så mange som går opp fra Brådland, så stien var av og til vanskelig å finne. Ganske mye smeltevann, så det ble kaldt og vått å komme seg over Brådlandselva. Fjellet har et beskjedent navn, men er ikke det letteste å komme oppå. Men etter litt klyving kom vi oss etterhvert til topps. Fin utsikt til Brådlandsdalen, mot Frafjordhatten og mot Fitjaknutane.

Map    

Kalveskogheia

Date:
21.04.2019

Tur fra Hegelstad i flott vær. Først på merket sti, deretter på sti med spredte nødlinger. Vi gikk først ned til Hyllene mellom Kalveskog og Klampen. Flott utsikt til Ørsdalsvatnet. Deretter til Kalveskogheia på elgtråkk. Litt klyving på slutten.

Map    

Gunlanuten

Date:
20.04.2019

Nydelig påskevær, så det måtte bli tur til Jøsneset. Vi parkerte på Foss og gikk først til Gunlanuten. Alltid fantastisk flott topp å komme på! Utsikt i alle retninger! Videre gikk turen til Russenibben og Herefjellet.

Map    

Herefjellet

Date:
20.04.2019

Flott påsketur fra Foss til Gunlanuten og tilbake via Røssenibben, Skiftunstølen og Herefjellet. Flott utsikt til Erfjord og Jelsa. Nydelig rundtur på Jøsneset i vårværet!

Map    

Røssenibben

Date:
20.04.2019

På vei til Gunlanuten og Herefjellet, måtte vi innom Røssenibben. Den viser så fint fra Madlatua påvei til arbeid om morgenen når det er klart i øst.

Map    

Nordraheia

Date:
07.04.2019

Tur i dag til indre del av Hjelmeland. Først tur fra Funningsland til Nordraheia. Fin hei med utsikt til Førre, Segadal og Napen.

Map    

Åsaheia

Date:
07.04.2019

Fra Funningsland kjørte vi til Vormelandsvegen. Først gikk vi på veien før vi svingte opp til venstre ved de dyrka markene. Greit terreng helt opp til toppen. Liten, flat hei med fin utsikt.

Map    

Tordisnuten

Date:
06.04.2019

Tur fra Vatnekvamsvatnet. God merking. Flott utsikt fra utsiktsvarden på toppen. Vi gikk ned igjen samme vei til bilen.

Map