Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Vetås

Date:
23.02.2019

Øyhoppingen fortsatte til Nord-Hidle. Merket rundtur til Vetås. Fin øy.

Map    

Vedarhaugen

Date:
23.02.2019

Fra Eikefjellet gikk vi på sti til Skartveit og opp veien mot Halsne. Vi gikk over marker og gjerder og kom etter hvert til toppen av Vederhaugen. Toppen ligger nesten på tunet til en gård. Fin utsikt til Jøsenfjorden. Til slutt gikk vi på tursti fra Halsne og rett ned til kaien og tok ferja til bilen på Judaberg.

Map    

Storafjellet

Date:
23.02.2019

Øyhopping i Ryfylke. Bilen ble parkert på Judaberg. Vi tok hurtigbåt og ferje til Sør-Bokn, Nord-Hidle og Halsnøy. Flott «påskestemning» med stille, mildt og sol. Vi begynte dagen på merket rundtur til Storafjellet/Boknafjellet. Flott utsikt - godt at lauvtrærne mangler blader enda!

Map    

Eikefjellet

Date:
23.02.2019

</imageslider> Etter Sør-Bokn og Nord-Hidle kom vi til Halsnøy. Her er det større avstander - når bilen ikke er med.Vi gikk først til Skartveit. Derfra gikk vi på merket sti til Eikefjellet. Vi hadde ganske god tid, så vi gikk rundt Eikefjellet og til Nødvika. Deretter fortsatte vi mot nordenden av øya.

Map    

Eikeskoghamrane

Date:
17.02.2019
Map    

Lifjellet

Date:
16.02.2019

Fra Øksnabuknuten fortsatte turen til Tengs. Vi gikk opp fra industriområdet. Fin, liten topp med fin utsikt mot Eigersund.

Map    

Krågefjellet

Date:
16.02.2019

Fra Glovheia krysset vi over mot Krågefjellet. Typisk knollete Dalanetopp. Turen gikk tilbake på stien og ned til Ulsvatnene.

Map    

Øksnabøknuten

Date:
16.02.2019

Topptur-raid i lavlandet i Eigersund. Vi begynte med en liten avstikker til Øksnabøknuten på Ege. Noe tåkete, men brukbar sikt.

Map    

Glovheia

Date:
16.02.2019

Turen startet mellom Ulsvatnene på nødlet sti mot Sokndal. I Spjodadalen dreide vi opp til Glovheia. Det var nokså tåkete på toppen. Turen fortsatte mot Krågefjellet.

Map    

Lundafjellet

Date:
16.02.2019

Siste topp på dagens Eigersundstur ble Lundafjellet, en kort tur fra E 39. Etter hvert tett tåke, men vi fant varde og trig-punkt på toppen. Da var Eigersundslista full!

Map