Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Ørnahammaren

Date:
26.01.2019
Map    

Skjena

Date:
26.01.2019

Tur fra Helland via Kitlingen. Flott utsikt mot Mosterøy på vei mot toppen. Toppen lå midt i granskogen, men det var en liten lysning i skogen og restene av et gammelt trig-punkt.

Map    

Askjevarden

Date:
26.01.2019

Tur opp bakken fra Mosterøyveien. Ingen varde. Utsikt mot bl.a. snøbyger på Randaberg og mot Mastravarden.

Map    

Kjertåsen

Date:
20.01.2019

Januartur fra Krossmoen til Kjertåsen og Tofjellet. Vi startet på veien til Egersund. Skrådde rett opp fjellskråningen fra veien og kom opp i hogstfelter og nyplantet gran. Liten varde og fin utsikt mot Egersund og Krossmoen. Vi gikk nordover fra toppen på vei mot Tofjellet.

Map    

Tofjellet

Date:
20.01.2019

Tur fra Krossmoen via Kjertåsen. Vi krysset vestover på markene bak Lomeland. Fulgt en gårdsvei opp mot toppen, men den siste biten fant vi vei gjennom krattet. Det var to topper med varde som så ut til å være omtrent like høye.det var nokså grått etter hvert, så vi gikk ikke ut til trik-punktet på 225 meter. Vi fulgte veien tilbke til Lomelang og videre til Krossmoen.

Map    

Hesten

Date:
06.01.2019

Fint turvær i Egersund. Vi gikk fra hyttefeltet før gården Kydland. Vi gikk gjennom hyttefeltet og rett opp på høyden. Fortsatte over heier og daler og rundt vann i typisk Dalane-terreng til vi til slutt stod på toppen av Hesten. Fint utsyn over havet og mot Sokndal. Tilbake gikk vi delvis på sti mot gården Kydland og siste biten gikk vi på vei.

Map    

Vardberg

Date:
06.01.2019

Liten, fin topptur i forbifarten. Flott utsyn over Egersund og Eigerøy.

Map    

Snodkoll

Date:
05.01.2019

Tur fra veien til Gaudland i ettermiddagssol. Fulgte elgtråkk gjennom skog og kratt. Trig-punktet var gjemt under mosen. Utsikt mot Gaudland og holmene utenfor Sogndalsstrand.

Map    

Varden Eigerøya

Date:
05.01.2019

Grått i midtfylket, men mye bedre i sørfylket. Da ble det tur til Eigerøy og Sokndal. Startpunkt ved Eigerøy skole, men ikke så lett å finne ut hvor løypa startet. Fin utsikt i ettermiddagslys.

Map